Trendyol iade edilirken koyulması istenilen fatura gönderilmedi

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Trendyol'dan ürün sipariş etmistim bedeni uymadi ve iade kodu olusturdum. Faturanin urunle birlikte pakete konulmasi gerektigi yaziyor ama fatura gelmedi. Trendyol uzerinden faturaya da ulasamiyorum faturayi kargoya koymazsam sorun olur mu? Bir de o gun ben evde olmazsam evden biri iade kodunu soyleyip kargoyu verebilyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatura yok ve ulaşılamıyorsa paketle gönder. Sen olmasan da herhangi biri kod ile ürünü verebilir, sorun yok.

İnternet alışverişlerinde genelde faturayı mail adresinize yolluyorlar. Oraya baktınız mı?

İnternet alışverişlerinde genelde faturayı mail adresinize yolluyorlar. Oraya baktınız mı?
Mail uygulamaya yonlendiriyor ama uygulamauygulamada fatura bulanamamakta gibi bir sey diyor.
Fatura yok ve ulaşılamıyorsa paketle gönder. Sen olmasan da herhangi biri kod ile ürünü verebilir, sorun yok.
Umarim geri gonderilmez bu sekilfe kendi geldigi pakete ayni sekilde koyup vermeyi dusunuyorum farkli bir kutuya daha koymama gerek yok degil mi?

Mailin eklerine bakın. HTML ve PDF formatında iki fatura olur genelde.
2 mail gelmis birisi teslimat bildirimi digeri fatura ile ilgili. İkisinde de yok fatura ile ilgili olana girdigimde faturayi gormek icin "faturaya git" butonuna tiklayin yaziyor basinca uygulamaya gonderiyor. Bu hali kabul edilmez mi?

Merhaba. Sonuç ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…