Trendyol iade işleminde kargo ücreti öder miyim?

APOLLON O7

Decapat
Trendyol'dan aldığım ürünü geri iade etmek istiyorum. Kargo parasını ben mi ödüyorum?

İade şartlarında yazması lazım. Onların anlaşmalı olduğu bir kargo firması varsa eğer karşı ödemeli olarak gönderirsiniz ama anlaşmalı olmadıkları bir firmayla gönderirseniz siz ödersiniz. Genelde böyledir. Mesela U.S POLO'nun anlaşmalı olduğu kargo firması Aras kargoydu, Aras kargoyla ücretsiz göndermiştim iade ederken.

Kargo parası ödemezsiniz. Eğer ürün geldiyse, kapıda ödeme ise kargo ödersin. Geldi gittiyse ödemezsiniz. İade için götürüp verecek ve orada para ödemesini soruyorsanız bir şey ödenmiyor hangi kargo ile geldiyse en yakın şube den iade talebi oluşturup iade kodunu ve TC veriyorsun hallediyorlar. Bankanın süresine göre paranı o süreç sonunda alırsın. 3-4 gün vs.

Ben iade yapmıştım ödeme istemediler. Ödeme istenmiyor diye biliyorum. Sadece verdikleri kodu kargo firmasındaki yetkiliye söylemen yeterli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…