PAROXYSM Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 125 Çözümler 2 6 Mart 2025 #11 Ürün kargoda olsa da iptal edebilirsiniz. Trendyol Express ile gönderildiyse direkt onlar bile iptal edebiliyor.
Ürün kargoda olsa da iptal edebilirsiniz. Trendyol Express ile gönderildiyse direkt onlar bile iptal edebiliyor.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 6 Mart 2025 #12 Kargoda iade edersiniz. Mesele yok. Aldıktan sonra da kutuyu açmadan iade formu doldurup iade edebilirsiniz.
Kargoda iade edersiniz. Mesele yok. Aldıktan sonra da kutuyu açmadan iade formu doldurup iade edebilirsiniz.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.783 Çözümler 25 6 Mart 2025 #13 Metiolas dedi: Bugün Trendyol üzerinden bu ürünü "Baseus I-wok2 Series Usb Asimetrik Çalışma Masası Göz Koruma Led Lamba Ve Monitör Aydınlatma IşığıFiyatı, Yorumları - Trendyol" sipariş verdim fakat bu modelin bir üstü olan "https://www.hepsiburada.com/baseus-i-wok-monitor-lambasi-siyah-pm-HBC00007M1WXL" modelin hem daha güncel hem bin lira daha ucuz olduğunu gördüm. Daha kargo yoldayken iade talebi açtım sizce iade edilir mi? Genişletmek için tıkla... Kargoda iade edebilirsiniz bir problem olmaz.
Metiolas dedi: Bugün Trendyol üzerinden bu ürünü "Baseus I-wok2 Series Usb Asimetrik Çalışma Masası Göz Koruma Led Lamba Ve Monitör Aydınlatma IşığıFiyatı, Yorumları - Trendyol" sipariş verdim fakat bu modelin bir üstü olan "https://www.hepsiburada.com/baseus-i-wok-monitor-lambasi-siyah-pm-HBC00007M1WXL" modelin hem daha güncel hem bin lira daha ucuz olduğunu gördüm. Daha kargo yoldayken iade talebi açtım sizce iade edilir mi? Genişletmek için tıkla... Kargoda iade edebilirsiniz bir problem olmaz.
EmirhanBEY00 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 6 Mart 2025 #14 Metiolas dedi: Ürün muhtemelen eve gelecek ama paketi ellemeden iade edeceğim eğer paketini açmazsam, denemezsem iade edebileceğimi yazıyor Trendyol'un web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Edilebilir hocam.
Metiolas dedi: Ürün muhtemelen eve gelecek ama paketi ellemeden iade edeceğim eğer paketini açmazsam, denemezsem iade edebileceğimi yazıyor Trendyol'un web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Edilebilir hocam.