Trendyol iade ne zaman hesaba aktarılır?

nightwingz

Centipat
Kulaklık sipariş ettim kendime pahalı bir kulaklık ettim. 2 güne elime geçeceği söylendi. Az önce baktığımda IhbarInisiYok yazılmış. Sinir oldum iade ettim. Kaç güne para hesabıma aktarılır (Trendyol)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Net bir gün belirtilemez. Belki yarın, belki bir hafta sonra. Bankadan bankaya ve işlem önceliğinize göre değişen bir durum.

Genelde 10 gün içerisinde iade tamamlanmış oluyor, bazen 2 gün de sürebilir bazen 10 gün de ama iadeniz onayladıysa çok sıkıntı yapacak bir durum yok çünkü artık geriye kalan tek şey bankanızın parayı iade etmesi oluyor.

2-10 gun yazdigina bakmayin. Bu sureyi sonuna kadar kullaniyorlar. 10 gun biter bitmez surekli arayin. Daha yeni basimdan gecen bir surecti. 2-10 gun arasi her aradigimda 10 gun sureniz bitmedi dendi. Ondan sonra 2 gun daha bekledim, tik yok. Bu sefer surekli arayip ve canli destekten yaza yaza 13 gun sonunda parami aldim. Paraniz iade edildigi zaman, cok kisa surede banka hesabiniza gecmesi lazim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…