zykrari Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 30 9 Eylül 2024 #1 Selam, Trendyol'dan bir eşofman aldım ancak kumaşı berbattı. Hızlı iade oluşturdum da kargo poşeti yırtık. Bantlayip içine koysam olur mu?
Selam, Trendyol'dan bir eşofman aldım ancak kumaşı berbattı. Hızlı iade oluşturdum da kargo poşeti yırtık. Bantlayip içine koysam olur mu?
Osman Elitok Megapat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 9 Eylül 2024 #2 zykrari dedi: Selam, Trendyol'dan bir eşofman aldım ancak kumaşı berbattı. Hızlı iade oluşturdum da kargo poşeti yırtık. Bantlayip içine koysam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur. Üründe hasar olmasın yeterli. Gönderirken yeni poşet verecekler zaten kargodan. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2024
zykrari dedi: Selam, Trendyol'dan bir eşofman aldım ancak kumaşı berbattı. Hızlı iade oluşturdum da kargo poşeti yırtık. Bantlayip içine koysam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur. Üründe hasar olmasın yeterli. Gönderirken yeni poşet verecekler zaten kargodan.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.188 Çözümler 6 9 Eylül 2024 #3 zykrari dedi: Selam, Trendyol'dan bir eşofman aldım ancak kumaşı berbattı. Hızlı iade oluşturdum da kargo poşeti yırtık. Bantlayip içine koysam olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, iade ederken kargo firmasindan poset rica ederseniz verirler.
zykrari dedi: Selam, Trendyol'dan bir eşofman aldım ancak kumaşı berbattı. Hızlı iade oluşturdum da kargo poşeti yırtık. Bantlayip içine koysam olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, iade ederken kargo firmasindan poset rica ederseniz verirler.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 9 Eylül 2024 #4 Geri aynı poşeti istediklerini zannetmiyorum, kargolayabilirsiniz.
zykrari Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 30 9 Eylül 2024 #5 Osman Elitok dedi: Evet olur. Üründe hasar olmasın yeterli. Gönderirken yeni poşet verecekler zaten kargodan. Genişletmek için tıkla... Bir de ürünü hiç denemedim hocam, iade işlerinden hiç anlamam umarım iade ederler eşofman 5 para etmez 500 TL verdim.
Osman Elitok dedi: Evet olur. Üründe hasar olmasın yeterli. Gönderirken yeni poşet verecekler zaten kargodan. Genişletmek için tıkla... Bir de ürünü hiç denemedim hocam, iade işlerinden hiç anlamam umarım iade ederler eşofman 5 para etmez 500 TL verdim.