Trendyol iadesi onaylanır mı?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 3-4 gün giydiğim ayakkabımın artık ayaklarımı aşırı sıktığını fark edip iade ettim. Yarın 6 ya da 7. Günü olacak, 2-10 güne iadeyi onaylarız, diyorlar. Ayakkabının üstü pis değildi zaten, çok dikkatli bakıyordum. Onun dışında altı falan da öyle berbat değildi. Babamda almış güzelce ayakkabının altını silmiş. Daha ayakkabı kokuyordu, o kadar temizdi yane fakat aksesuar da patlar miyiz acaba? Çünkü ekran kartı kargosu yaptırdım babama bir baktım ayakkabıdan yirtmis. Ses çıkaramadım tabii ki, yine kutusuyla sardı fakat üstü yok gibi düşünün. Kullanım kılavuzu, ayakkabıyı ilk aldiginizda içinde gelen kağıtlar vs de yok. Acaba iadeyi onaylarlar mı? Geri mi döner? Daha önce böyle bir şey yaşayan vilinclendirirse sevinirim.

Trendyol firma olarak iadelerde sorun çıkartmayan bir firma en azından ben ve çevremdeki kimse iadede bir sorun yaşamadı.

İadenin onaylayacağını düşünüyorum.

Onaylanma sureci biraz uzun evet ama onaylanir ayakkabiyi yirtmadiysaniz cizmediyseniz.

Onaylanma sureci biraz uzun evet ama onaylanir ayakkabiyi yirtmadiysaniz cizmediyseniz.
Hocam hiç bir şeyi yok ta şu sağ taraftaki ayakkabıda minnacık 2 dikiş sökülmesi gibi bir şey vardı ondan da sorun edeceğini sanmam. Satıcı Trendyol çünkü.

Hocam hiçbir şeyi yok ta şu sağ taraftaki ayakkabıda minnacık 2 dikiş sökülmesi gibi bir şey vardı ondan da sorun edeceğini sanmam. Satıcı Trendyol çünkü.

Satici nasıl Trendyol hocam Trendyol bir şey satmazki o sadece araci linkini atabilir misin hocam bir sıkıntı cıkmaz herhalde baskasina satarlar onu zaten.

Zahmet oldu hocam gercekten satici Trendyol ilk defa gordum ahahahhaha neyse hocam ben iadeyi onaylarlar diye dusunuyorum.

Hocam bence sehrinizdeki ayakkabicilardan cakma alin ben cakma Air aldim 6 aydir ayagimda hiç yirtigi yok orijinalleri yirtilir ama cakmalari yirtilmiyor shhsjgdjhf

Zahmet oldu hocam gercekten satici Trendyol ilk defa gordum ahahahhaha neyse hocam ben iadeyi onaylarlar diye dusunuyorum.

Ahdhdhdhd inşallah onaylarlar hocam 500 TL'ye takilacagini düşünmem de benim için iyi para. Şimdi ayakkabı işinde orjin mi alsam yoksa çakma Adidas'lardan mi alsam 200-300 bandına ya aşırı kararsızım gece gündüz bakıyorum. Okul açılana kadar 1 tane almam lazım.

Orijinal Adidas ne kadara, nereden alırım, en ucuz sence? Flo, instreet, boyner vs. falan dolandırılmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…