NuteLya Megapat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #11 vrteca3 dedi: Canlı destekle şimdi konuştum. Diyorlarki ürününüz kullanılmıştır. İade alamıyoruz dedi. Halbuki 1 saat falan denemiştim. Denemeden nasıl performansını bileceğiz ki? Genişletmek için tıkla... İade talebinizi ne üzerine oluşturdunuz?
vrteca3 dedi: Canlı destekle şimdi konuştum. Diyorlarki ürününüz kullanılmıştır. İade alamıyoruz dedi. Halbuki 1 saat falan denemiştim. Denemeden nasıl performansını bileceğiz ki? Genişletmek için tıkla... İade talebinizi ne üzerine oluşturdunuz?
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 5 Mart 2020 #12 Çok fazla zaman geçirmeden THH git 14 günlük koşulsuz iade hakkımı kullanamadım diyerek şikayetçi ol.
Çok fazla zaman geçirmeden THH git 14 günlük koşulsuz iade hakkımı kullanamadım diyerek şikayetçi ol.
V vrteca3 Megapat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #13 NuteLya dedi: İade talebinizi ne üzerine oluşturdunuz? Genişletmek için tıkla... Kalitesini beğenmedim adlı seçeneği işaretledim. JRScarface dedi: JRScarface dedi: Çok fazla zaman geçirmeden THH git 14 günlük koşulsuz iade hakkımı kullanamadım diyerek şikayetçi ol. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal öyle yapacağım. Genişletmek için tıkla... vrteca3 dedi: Kalitesini beğenmedim adlı seçeneği işaretledim. Genişletmek için tıkla... Tekrar canlı destek ile konuştum. Elektronik ürünlerde arıza olmaması durumunda ambalajı açılan ürünlerde iade edilemez dedi. Doğru mudur? Son düzenleme: 5 Mart 2020
NuteLya dedi: İade talebinizi ne üzerine oluşturdunuz? Genişletmek için tıkla... Kalitesini beğenmedim adlı seçeneği işaretledim. JRScarface dedi: JRScarface dedi: Çok fazla zaman geçirmeden THH git 14 günlük koşulsuz iade hakkımı kullanamadım diyerek şikayetçi ol. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal öyle yapacağım. Genişletmek için tıkla... vrteca3 dedi: Kalitesini beğenmedim adlı seçeneği işaretledim. Genişletmek için tıkla... Tekrar canlı destek ile konuştum. Elektronik ürünlerde arıza olmaması durumunda ambalajı açılan ürünlerde iade edilemez dedi. Doğru mudur?