Kargoya verilmesini beklediğim ürünün iptal edildiğini telefonuma gelen mesajdan öğrendim. Trendyol'a girdim ve siparişimin iptal edildiğini gördüm.
Canlı desteğe yazdım, benim iptal ettiğimi söylüyorlar. Hatta sebebini bile belirtmişim güya. Hatta daha önce iletişime geçmişim söylediklerine göre, başka bir canlı destek elemanına iptal ettirmişim siparişimi. Tanıdığım birinin iptal ettirmiş olabileceğini falan söylüyor.
Yazışmalarda da defalarca kere söyledim, site üzerinden de siparişimi iptal etmedim, canlı desteğe de bağlanmadım.
Klavye sipariş vermiştim, indirimdeydi. 130-140 Liralık klavye 104 Liraydı. Muhtemelen satıcının elinde klavye kalmadı bu yüzden siparişimi onaylanmış olmasına rağmen iptal ettiler. Zaten son 3 tane kalmıştı klavyeden, ben sipariş verdiğimde 2'ye düşmüştü. Trendyol'un böyle yalan dolanlara başvurup, müşteriyi takmaması üzücü.
Sağda solda boş beleş Tiktok'çulara reklam yaptırmayla adam olunmuyor. Hepsiburada adamdır.
Trendyol'a yayınladıkları cringe reklamlardan dolayı önyargılıydım zaten. Bu olaydan sonra iyice soğudum. Bir daha da sipariş vermem buradan. Canlı desteğin söyledikleri olaydan daha absürt.
Tekrar sipariş verin diyor bana bir de. 100 Liraya sipariş verdiğim ürün 200 TL olmuş.
Ben iptal etmedim, canlı desteğe de bağlanmadım. Eleman bana canlı desteğe bağlandığımı hatta konuşarak iptal ettiğimi söylüyor. Gerekçe falan seçmişim hatta. Çok komikler.
Ne diyeceğim ki dostum? Adam çoktan iptal etmiş. Hatta site bile satıcıyı destekliyor gördüğün gibi. Adam özür dileyerek ürünü gönderecek değil ki. Parayı da iade ettiklerini söylüyorlar.