Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 27 Mart 2022 #1 UPS Kargo sanırım Trendyol'dan satın aldığım ürünü iade et demiştim kolay iade seçeneği ile henüz kargodayken sonra vazgeçtim, iadeyi iptal et dedim kargoda gözüküyor, kargo nerede seçeneğindeki tıklıyorum sayfa açılmıyor. Gelir mi ürün?
UPS Kargo sanırım Trendyol'dan satın aldığım ürünü iade et demiştim kolay iade seçeneği ile henüz kargodayken sonra vazgeçtim, iadeyi iptal et dedim kargoda gözüküyor, kargo nerede seçeneğindeki tıklıyorum sayfa açılmıyor. Gelir mi ürün?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Mart 2022 #2 Kargo geri gönderilmiştir. Hep parasını alıp hem de ürünü alamazsınız.
Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 27 Mart 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: Kargo geri gönderilmiştir. Hep parasını alıp hem de ürünü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ödemem gelmedi almadım parayı üründe gelmedi ödemesini yaptım.
ItsAllGoodman dedi: Kargo geri gönderilmiştir. Hep parasını alıp hem de ürünü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ödemem gelmedi almadım parayı üründe gelmedi ödemesini yaptım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Mart 2022 #4 Fearoot88 dedi: Kardeşim ödemem gelmedi almadım parayı üründe gelmedi ödemesini yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben senin kardeşin değilim öncelikle. Para saniyesinde gelmez. 7 iş günü içerisinde para gelir, ürün de 3 gün içerisinde iade olur.
Fearoot88 dedi: Kardeşim ödemem gelmedi almadım parayı üründe gelmedi ödemesini yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben senin kardeşin değilim öncelikle. Para saniyesinde gelmez. 7 iş günü içerisinde para gelir, ürün de 3 gün içerisinde iade olur.