Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #1 Ürünüm 1 haftadır gelmeyince endişelendim, nerede diye bakayım dedim. Bu çıktı ne demek oluyor şimdi bu? Kartıma param iade edildimi edilmediyse adresi geri nasıl düzelteceğim?
Ürünüm 1 haftadır gelmeyince endişelendim, nerede diye bakayım dedim. Bu çıktı ne demek oluyor şimdi bu? Kartıma param iade edildimi edilmediyse adresi geri nasıl düzelteceğim?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Kasım 2020 #2 Şubede bekliyor büyük ihtimal. Şubeyi ara. Adresi düzeltemezsin, gidip alman gerekecek diye düşünüyorum.
Şubede bekliyor büyük ihtimal. Şubeyi ara. Adresi düzeltemezsin, gidip alman gerekecek diye düşünüyorum.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 11 Kasım 2020 #3 Adresinizi düzgün girmiş miydiniz? İsterseniz kargo şirketinin müşteri hizmetlerine bağlanarak durumu izah edebilirsiniz.
Adresinizi düzgün girmiş miydiniz? İsterseniz kargo şirketinin müşteri hizmetlerine bağlanarak durumu izah edebilirsiniz.
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #4 Kunget dedi: Şubede bekliyor büyük ihtimal. Şubeyi ara. Genişletmek için tıkla... Şube derken nereyi arayacağım ve emin miyiz şubede olduğuna? Bu arada adresim tam eksik değil ve doğru.
Kunget dedi: Şubede bekliyor büyük ihtimal. Şubeyi ara. Genişletmek için tıkla... Şube derken nereyi arayacağım ve emin miyiz şubede olduğuna? Bu arada adresim tam eksik değil ve doğru.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 11 Kasım 2020 #5 Burak Gençoğlu dedi: Şube derken nereyi arayacağım ve emin miyiz şubede olduğuna? Bu arada adresim tam eksik değil ve doğru. Genişletmek için tıkla... Sana bir kargo kodu verirler. O firma hangisi ise ara. İzah et durumu sana nerede olduğunu söylerler.
Burak Gençoğlu dedi: Şube derken nereyi arayacağım ve emin miyiz şubede olduğuna? Bu arada adresim tam eksik değil ve doğru. Genişletmek için tıkla... Sana bir kargo kodu verirler. O firma hangisi ise ara. İzah et durumu sana nerede olduğunu söylerler.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Kasım 2020 #6 Burak Gençoğlu dedi: Şube derken nereyi arayacağım ve emin miyiz şubede olduğuna? Bu arada adresim tam eksik değil ve doğru. Genişletmek için tıkla... Size en yakın kargo şubesini arayabilirsiniz. Ufacık bir hataya bile bazen yanlış diyebiliyorlar.
Burak Gençoğlu dedi: Şube derken nereyi arayacağım ve emin miyiz şubede olduğuna? Bu arada adresim tam eksik değil ve doğru. Genişletmek için tıkla... Size en yakın kargo şubesini arayabilirsiniz. Ufacık bir hataya bile bazen yanlış diyebiliyorlar.
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #7 356463 dedi: Sana bir kargo kodu verirler. O firma hangisi ise ara. İzah et durumu sana nerede olduğunu söylerler. Genişletmek için tıkla... Trendyolda teslimat numarası yazıyor.
356463 dedi: Sana bir kargo kodu verirler. O firma hangisi ise ara. İzah et durumu sana nerede olduğunu söylerler. Genişletmek için tıkla... Trendyolda teslimat numarası yazıyor.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 11 Kasım 2020 #8 Burak Gençoğlu dedi: Trendyolda teslimat numarası yazıyor. Genişletmek için tıkla... Trendyol'u ara o zaman.
Burak Gençoğlu dedi: Trendyolda teslimat numarası yazıyor. Genişletmek için tıkla... Trendyol'u ara o zaman.
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #9 356463 dedi: Trendyol'u ara o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamam onun harici yapabileceğim bir şey var'mı? Bu arada kargoda gösteriyor şimdi bakıyorum'da ama bir yandanda adres yanlış teslim edilemez yazıyor.
356463 dedi: Trendyol'u ara o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamam onun harici yapabileceğim bir şey var'mı? Bu arada kargoda gösteriyor şimdi bakıyorum'da ama bir yandanda adres yanlış teslim edilemez yazıyor.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 11 Kasım 2020 #10 Burak Gençoğlu dedi: Tamam onun harici yapabileceğim bir şey var'mı? Bu arada kargoda gösteriyor şimdi bakıyorum'da ama bir yandanda adres yanlış teslim edilemez yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sanırım tek çözüm aramak.
Burak Gençoğlu dedi: Tamam onun harici yapabileceğim bir şey var'mı? Bu arada kargoda gösteriyor şimdi bakıyorum'da ama bir yandanda adres yanlış teslim edilemez yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sanırım tek çözüm aramak.