Trendyol kargo süreci

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Merhaba, ben Trendyol'dan Redmi Airdots TWS Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık aldım 30 Kasım tarihinde kargoya 1 aralık tarihinde verildi. Teslimat tarihi de 23 aralığa kadar gözüküyor, bu durumdan bayağı rahatsız olmaya başladım. 4 Gündür herhangi bir hareketlenme yok kargoda müşteri hizmetlerine bağlanıyorum bana cevap olarak yarin yine yazın diyor hep böyle bir ilgisizlik mi? Var yoksa bana özel bir şeymi oldu bu merak ediyorum açıkcası sizce ne yapmalıyım yarin kargo yola çıkmazsa iade işlemlerini başlatmayı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıktırana kadar arardım ben, hepsiburada'dan aldığım hoparlör 2 hafta geçmesine rağmen hala gelmedi. Arayıp getirmezlerse tüketici haklarına şikayet edeceğimi söyledim, bakalım hareketlenme olacak mı?

Ben bu pazar günü Asus mouse sipariş ettim. Pazartesi onayladılar. Salı günü kargoya verildi. Çarşamba günü akşam elime ulaştı. Trendyol dan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…