Trendyol kargo teslim edildi gözüküyor

Hokkabaz Gibiyim

Hectopat
Trendyol üzerinden ürün siparişi verdik. Kargo bugün saat 18:00-20:00 arasında teslim edilecek gösteriyor. Kargonun canlı takibini izliyordum. Mesaj geldi kargonuz teslim edildi diye fakat kargo gelmedi. Kargoyu takip edemiyorum. Müşteri hizmetleri aradım, müşteri temsilcisine bağlanmadım. Sanal asistan en kısa sürede arıcaz dedi. Genel bir durum mu? Kargo adresi doğru.

Hangi kargo ile geliyor?

Trendyol üzerinden sipariş verdiğim ürün Aras Kargo ile geliyordu ve aynı problemi yaşamıştım fakat zaman belli değildi. Trendyol ve Aras Kargo sitesinde kargonun teslim alındığı yazıyordu ve farklı bir kişinin adı vardı. Trendyol asistana bağlandığımda ise kargo şubelerinin günlük stokları doldurmak için böyle bir şey yaptıklarını söylemişlerdi. Ertesi gün ilk işim kargo şubesine gidip bunu sormak olduğumda sistemsel bir hata olduğunu söylemişlerdi.

Size tavsiyem Trendyol asistana bağlanın ve bu durumu bildirin ondan sonra ilk iş olarak şubeye gidip bu durumu anlatın.

Hangi kargo ile geliyor?
Aras kargo.
Yarın en yakın şubeye gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…