Çözüldü Trendyol kargo ücreti

• Konuyu başlatan Fikop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.701
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
3 adet ürünü trendol üzerinden alacaktım ancak kargo ücreti konusunda kafam karıştı. Ürünler sepetimdeyken hemen üstlerinde"... Miktarlık bir ürün daha ekleyin ve kargo ücretsiz olsun" tarzınsa yazılar bulunuyor ama Trendyol'un gösterdiği ücreye bakınca ise 20 TL'lik bir ücret gözüküyor. Alışveriş sonrası sürpriz bir ücret ile karşılaşır mıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230106-115504_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230106-115504_Trendyol.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 169
  • Screenshot_20230106-115441_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230106-115441_Trendyol.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 128
Çözüm
3 adet ürünü trendol üzerinden alacaktım ancak kargo ücreti konusunda kafam karıştı. Ürünler sepetimdeyken hemen üstlerinde"... Miktarlık bir ürün daha ekleyin ve kargo ücretsiz olsun" tarzınsa yazılar bulunuyor ama Trendyol'un gösterdiği ücreye bakınca ise 20 TL'lik bir ücret gözüküyor. Alışveriş sonrası sürpriz bir ücret ile karşılaşır mıyım?
Hayır hocam ben de bu durumla karşılaşmıştım geçenlerde sadece 1 kargo ücreti alıyordu.
Hayır hocam ben de bu durumla karşılaşmıştım geçenlerde sadece 1 kargo ücreti alıyordu.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı