G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Kramponu 1-2 maç giydim dişliler kirli oldu hayliyle iadeye bu şekil versem satıcı kabul eder mi?
emirc.2 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 716 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #2 gurkan67 dedi: Kramponu 1-2 maç giydim dişliler kirli oldu hayliyle iadeye bu şekil versem satıcı kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırmıydı, Yoksa 2. el'mi, Sıfırsa kabul edilmeyebilir, 2.El ise belkide kabul edebilirler.
gurkan67 dedi: Kramponu 1-2 maç giydim dişliler kirli oldu hayliyle iadeye bu şekil versem satıcı kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırmıydı, Yoksa 2. el'mi, Sıfırsa kabul edilmeyebilir, 2.El ise belkide kabul edebilirler.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 Ne bilelim kabul eder mi? Umarım kabul etmez.
Kishire Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 1.141 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 gurkan67 dedi: Kramponu 1-2 maç giydim dişliler kirli oldu hayliyle iadeye bu şekil versem satıcı kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Bro içine de halı sahalardaki siyah kumlardan doldursaydın. Satıcı olsam kabul etmezdim.
gurkan67 dedi: Kramponu 1-2 maç giydim dişliler kirli oldu hayliyle iadeye bu şekil versem satıcı kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Bro içine de halı sahalardaki siyah kumlardan doldursaydın. Satıcı olsam kabul etmezdim.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 emirc.2 dedi: Sıfır mıydı, yoksa 2. el'mi, sıfırsa kabul edilmeyebilir, 2.el ise belki de kabul edebilirler. Genişletmek için tıkla... Sıfır. Kishire dedi: Bro içine de halı sahalardaki siyah kumlardan doldursaydın. Satıcı olsam kabul etmezdim. Genişletmek için tıkla... Evet onları da ihmal etmedim bıraktım içinde.
emirc.2 dedi: Sıfır mıydı, yoksa 2. el'mi, sıfırsa kabul edilmeyebilir, 2.el ise belki de kabul edebilirler. Genişletmek için tıkla... Sıfır. Kishire dedi: Bro içine de halı sahalardaki siyah kumlardan doldursaydın. Satıcı olsam kabul etmezdim. Genişletmek için tıkla... Evet onları da ihmal etmedim bıraktım içinde.