B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 GTX660M dedi: Öyle saçmalık mı olur ona bakarsan her ürün ikinci ele giriyor. İade etmeyi zorlaştırmak için yapıyorlar sen iade et kabul olmazsa THH başvur. Genişletmek için tıkla... Böyle yapayım, dedim kutunun içine mesafeli satış yönetmeliği resme gazete örneği de koyayım oradaki cayma hakkı formunu da doldurup öyle göndereyim diyorum.
GTX660M dedi: Öyle saçmalık mı olur ona bakarsan her ürün ikinci ele giriyor. İade etmeyi zorlaştırmak için yapıyorlar sen iade et kabul olmazsa THH başvur. Genişletmek için tıkla... Böyle yapayım, dedim kutunun içine mesafeli satış yönetmeliği resme gazete örneği de koyayım oradaki cayma hakkı formunu da doldurup öyle göndereyim diyorum.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.915 Çözümler 62 23 Kasım 2024 #12 Neden iade ediyorsunuz sorunlu mu ürün?
Hackergame Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #13 Hocam merhaba, Durum ne oldu? Ben de aynı durumdayım.