Trendyol monitör kutusu açıldığı için iade almıyor

malssuchen

Hectopat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, size yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Geçen hafta MSI241G marka bir monitor aldım. Aldığımda arızalı çıktı ve kusurlu ürün diyerek (ekte mevcut) iade ettim ancak firma ürünü inceleme süresinde bekletiyor ve bile bile koşulsuz cayma hakkımı eritiyor resmen. İlk yazdığımda inceliyoruz demişlerdi ama Trendyol Destekten öğrendiğim kadarıyla Kargoyu, kargoda bıraktıklarını söylediler, beni bilgilendirmediler bile. Bu konuda yazdığımda kutuyu tam göndermeme rağmen kutuyu tam göndermediğinden alamıyoruz, yetkili servise gitmelisiniz diyor, sorumluluk kabul etmiyor oysa ben ek strafor bile ekleyerek yolladım. Trendyol destek ise Monitor'ün ambalajı açıldığından cayma hakkını kullanamazsınız diyor ancak ben açmadan nereden bilebilirim? THH'ye gitsem haklı bulunur muyum? Paramı çöp ettiler resmen. Neler yapabilirim? Trendyol pişmanlıkmış. Okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.
 

Dosya Ekleri

  • 20220526_223120.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 119
Aynısını bende yaşamıştım. Bende donanımsal bir sorun yoktu ama. Monitör sağlamdı. İade etmek istedim, almadılar. THH'e başvurdum, sonuç çıkmadı. Sen başvur ve gerekli evrakları temin et, sonuç lehine çıkar diye düşünüyorum.
 
Çok berbat bir durum, geçmiş olsun hocam size de. Başvuru yapacağım başka bir çarem kalmadı sanırsam. Teşekkür ediyorum.
 
Saçmalık! Kutuyu açmadan nasıl ürünün çalışıp çalışmadığını veya arızası olmadığını nereden bilebilirsin?
THH'de sonuç lehine çıkar dostum
 
Kesinlikle hocam. İşin garip kısmı da orada, anlayabilmiş değilim hala. Umarım, lehime çıkar aksi durumda ne yapabilirim bilmiyorum, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Tabii, yukarıda ki hocamın bahsettiği üzere "Kulağıma küpe olması" dışında.
 
Trendyol dünyanın en saçma sistemine sahiptir nokta.
 
Evet, öyle! Umarım monitor'ü trendyoldan ucuz diye alacak birisi bu konuyu taratır ve okurda, vazgeçer gider amazondan alır. En azından birileri kurtulmuş olur.
 
Yani bu son zamanlarda kutusu açılmış ürünleri iade edemediğini iddia eden kullanıcılar görmüştüm fakat edebilmeniz lazım. THH lehine karar çıkartır bence. Şimdi de böyle bir saçmalığa başlamışlar demek.
 
Benzerini ben de yaşamıştım. Trendyol'dan elektronik alırsam ne olayım bir daha.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…