Trendyol mu Hepsiburada mı?

Ben her koşulda Amazon tercih ederim hem iade süreci iyi hem de dolandırmıyor Trendyol gibi.

Ben Trendyol'da hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar Amazon da kullandım oda çok iyidir ama adından mıdır bilmem Trendyol bana daha sempatik geliyor.

Anladım yakınlarımdan dolandırılan yok ama YouTube'dan sürüyle örnek var, çok alışveriş yapmıyoruz açıkçası ama size kalmış.

Bahsettiğiniz videoyu izledim modem sıkıntısı yaşayan arkadaşı diyorsunuz galiba burada iş tamamen bize kalıyor aslında satıcı puanlarını incelemek gerek hangi aracı şirket olursa olsun.

Trendyoldan telefon aldım sağlam geldi ancak bazı satıcılar ürün alırken paketlemeye özen göstermiyorlar.

Bahsettiğiniz videoyu izledim modem sıkıntısı yaşayan arkadaşı diyorsunuz galiba burada iş tamamen bize kalıyor aslında satıcı puanlarını incelemek gerek hangi aracı şirket olursa olsun.
Evet evet, zaten Trendyol çok suçlu olmuyor bu konuda ama satıcılarının bazıları dolandırıcı şahsen Hepsiburada sitesinde öyle dolandırıcı görmedim o yüzden yazdım.

Evet evet, zaten Trendyol çok suçlu olmuyor bu konuda ama satıcılarının bazıları dolandırıcı şahsen Hepsiburada sitesinde öyle dolandırıcı görmedim o yüzden yazdım.

İki sitede de 50+ siparişim var daha böyle bir sorun ile karşılaşmadım aynı ürünü satan 2 kişi varsa 9.3 puan alan satıcı 200'e 4.7 alan satıcı 150'ye satıyorsa 50 TL kâr etmek için riske almaya değmez diye düşünüyorum.

Geçenlerde bende bir telefon almak istemiştim. Sonrasında mağazaya gittiğimde bana trendyoldan almamamı çünkü trendyolun bazı telefonlarının garanti kapsamında yazsa da garanti kapsamında olmadığını belirtmişti bence bu yüzden hepsiburada
Telefon almaya karar verdim.
Sizce hangi siteden telefon almak daha güvenlidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…