Çözüldü Trendyol oluşturulan siparişte isim soy isim gözükür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
Trendyol'dan sevgilime hediye göndermek istiyorum. Hediye ona geldiğinde kutuda benim isim soyismim gözükür mü? Gözükmemesinin bir yolu var mıdır? Ona gelen kutuda benimle alakalı hiçbir bilgi olmasını istemiyorum.

Çözüm
Sipariş verirken bilgilerinizi doldururken isim olarak sevgilinizin ad soyadını yazarsanız onun adı görünür. Kendi adınızı soyadınızı yazmak zorunda değilsiniz. Ödeme esnasında verdiğiniz bilgiler ürünün teslim edileceği kişinin bilgileri zaten.
Kutunun üstünde teslimat adresi ve sizin isim soyisimizin olduğu kağıt oluyor hocam.

Sipariş verirken bilgilerinizi doldururken isim olarak sevgilinizin ad soyadını yazarsanız onun adı görünür. Kendi adınızı soyadınızı yazmak zorunda değilsiniz. Ödeme esnasında verdiğiniz bilgiler ürünün teslim edileceği kişinin bilgileri zaten.

Çözüm

Ben söylemediğim sürece benim gönderdiğimi anlama şansı var mı? İsim soyisme onun isim soyismini girersem benimle alakalı hiçbir bilgi elde edemez değil mi?

Hayır hocam, anlayamaz. Kutuda sadece sizin girdiğiniz bilgiler görünür. Siparişi verenle alakalı bilgi alamaz, ama ben sipariş vermedim ki diyip kutuyu teslim almama özgürlüğüne sahip tabii ki. O aşamada da zaten siz iletişime geçer halledersiniz öyle bir şey olursa.

Ben söylemediğim sürece benim gönderdiğimi anlama şansı var mı? İsim soyisme onun isim soyismini girersem benimle alakalı hiçbir bilgi elde edemez değil mi?

Yok hocam şimdi kontrol ettim sizin için, adres ve ad soyad yazıyor sadece. Ama teslim ederken kod istiyor hocam kargocular o kod size gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…