R Renoweld Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #1 Merhaba, ürün paketleme konusunda iyi miydi? Trendyol'dan birkaç defa ürün almıştım ve teşhir ürünüydü. Sıfır ürün değil mi?
Merhaba, ürün paketleme konusunda iyi miydi? Trendyol'dan birkaç defa ürün almıştım ve teşhir ürünüydü. Sıfır ürün değil mi?
B Batuhan Büber Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 Renoweld dedi: Merhaba, ürün paketleme konusunda iyi miydi? Trendyol'dan birkaç defa ürün almıştım ve teşhir ürünüydü. Sıfır ürün değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürün paketleme konusunda iyiydi, Trendyol'daki beta Plus satıcısından aldım tamamıyla memnun kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Renoweld dedi: Merhaba, ürün paketleme konusunda iyi miydi? Trendyol'dan birkaç defa ürün almıştım ve teşhir ürünüydü. Sıfır ürün değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürün paketleme konusunda iyiydi, Trendyol'daki beta Plus satıcısından aldım tamamıyla memnun kaldım.
N'W'O Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 852 Çözümler 3 14 Ağustos 2021 #3 Paketleme, alınan ürün ve satıcıyla alakalı. Yorumlarda paketlemesi beğenilen satıcılardan alabilirsiniz.
Paketleme, alınan ürün ve satıcıyla alakalı. Yorumlarda paketlemesi beğenilen satıcılardan alabilirsiniz.