Trendyol para iadesi ne zaman gelir?

umut.3264

Decapat
Daha fazla  
Trendyol'dan bir ürün aldım sonra almaktan vazgeçtim ve iptal ettim. 18 yaş altı olduğum için hadi kart kullanıyorum. Ürünü iptal edeli aradan 4 gün geçti. İade ne zaman edilir?

Trendyol'a bildirin. Kargoya çıkmadan iptal ettiyseniz hemen para gelir diye biliyorum.

Trendyol'dan bir ürün aldım sonra almaktan vazgeçtim ve iptal ettim. 18 yaş altı olduğum için hadi kart kullanıyorum. Ürünü iptal edeli aradan 4 gün geçti. İade ne zaman edilir?
Hadi de nasıl bilemiyorum genelde gün içerisinde gelebiliyor.

En geç 3 iş günü içinde paranızı bankanıza yollamış oluyorlar. Muhtemelen yollanmıştır ama paranızın size tam iadesi için şu an banka onayında kalmıştır. Önce Trendyol müşteri hizmetleriyle görüşün ardından bankanızla görüşün en net bilgiyi onlar verir.

Trendyol'a bildirin. Kargoya çıkmadan iptal ettiyseniz hemen para gelir diye biliyorum.

Hocam kargoya çıkmadan iptal ettim hala param gelmedi 150 TLdi fiyatı

Siparişiniz alındı kısmındayken iptal ettim.

Konu kapatılabilir nedense şom ağzımı açtığım şey o gün gerçekleşiyor paramı göndermişler banka hesabıma gene de bilgilendiren kişilere teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…