Trendyol Paylaş Kazan Durumları

Trendyol asistandaki canlı desteğe sorduğumda yan hesaplarla kaydolmanın bi sıkıntı olmadığını söylemişlerdi şimdi değiştirmişler o ibareyi 50'den sonrasını fake ile kaydettim 150 lira yapalım derken 75 liradan olduk.

Hocam 241 tane kaydetmiş ve 30'larda kaldıysanız arkadaşlar biraz size ayıp etmiş.
Adamlar kaydedip yarım saat sonra geri siliyor. Ya bırak öyle sana ne zararı var ki

Zaten o yüzden 1 gün neredeyse hiç uğraşmadım da şu son 3 saat cidden karşılıklı yapan birkaç kişi buldum.

Adamlar kaydedip yarım saat sonra geri siliyor. Ya bırak öyle sana ne zararı var ki

Zaten o yüzden 1 gün neredeyse hiç uğraşmadım da şu son 3 saat cidden karşılıklı yapan birkaç kişi buldum.

Aynen bir de o durum var bir bakıyorum eksiliyor. Gerçek yaşamın ta kendisiydi bu etkinlik

Ben Facebook gruplarında kasılmıştım hepsini 100'e tamamladım ama para gelmedi daha kandırılıdık mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…