H Hidan34 Picopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 SerdarT35 dedi: Bunlar arasından kesinlikle Acer. Zaten 2K gibi bir indirimi var. Piyasada normalde 36k gibi. Genişletmek için tıkla... Trendyol PC almak için güvenilir midir?
SerdarT35 dedi: Bunlar arasından kesinlikle Acer. Zaten 2K gibi bir indirimi var. Piyasada normalde 36k gibi. Genişletmek için tıkla... Trendyol PC almak için güvenilir midir?
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Hidan34 dedi: Trendyol PC almak için güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Hayır Trendyol PC'leri kazık PC'lerdir. İtopya, Gaming.gen, Vatan gibi yerler en güvenlisi ve ucuzdur.
Hidan34 dedi: Trendyol PC almak için güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Hayır Trendyol PC'leri kazık PC'lerdir. İtopya, Gaming.gen, Vatan gibi yerler en güvenlisi ve ucuzdur.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 7 Ağustos 2024 #3 Ahnohnim dedi: Hayır Trendyol PC'leri kazık PC'lerdir. İtopya, Gaming.gen, Vatan gibi yerler en güvenlisi ve ucuzdur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Acer laptoplardan bahsediyor muhtemelen Trendyoldan almak güvenlidir ancak satıcıyı da araştırmanız iyi olur.
Ahnohnim dedi: Hayır Trendyol PC'leri kazık PC'lerdir. İtopya, Gaming.gen, Vatan gibi yerler en güvenlisi ve ucuzdur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Acer laptoplardan bahsediyor muhtemelen Trendyoldan almak güvenlidir ancak satıcıyı da araştırmanız iyi olur.
Burak8495 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 491 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650XT OC 8GB|AMD RYZEN 5500| ASROCK A520M-HVS| Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Hidan34 dedi: Trendyol PC almak için güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Laptop içinse alınır tabii ki ama masaüstü alınmaz.
Hidan34 dedi: Trendyol PC almak için güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Laptop içinse alınır tabii ki ama masaüstü alınmaz.
Emre Hakan Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Hayır hocam öyle ışıklı mışıklı denilenler çok kötüdür bi özelliklerine de bakın derim
H Hidan34 Picopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 meakJK dedi: Arkadaş Acer laptoplardan bahsediyor muhtemelen Trendyol'dan almak güvenlidir ancak satıcıyı da araştırmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam Trendyol'daki Acer'dan bahsediyorum satıcı direkt Trendyol olarak görünüyor ama emin olamadım sıkıntı olur mu olmaz mı diye
meakJK dedi: Arkadaş Acer laptoplardan bahsediyor muhtemelen Trendyol'dan almak güvenlidir ancak satıcıyı da araştırmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam Trendyol'daki Acer'dan bahsediyorum satıcı direkt Trendyol olarak görünüyor ama emin olamadım sıkıntı olur mu olmaz mı diye
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 7 Ağustos 2024 #7 Hidan34 dedi: Aynen hocam Trendyol'daki Acer'dan bahsediyorum satıcı direkt Trendyol olarak görünüyor ama emin olamadım sıkıntı olur mu olmaz mı diye Genişletmek için tıkla... Satıcı direkt Trendyol ise tereddüt etme al gitsin, kredi kartın varsa muhtemelen peşin fiyatına taksitte vardır en doğrusunu yaparsın.
Hidan34 dedi: Aynen hocam Trendyol'daki Acer'dan bahsediyorum satıcı direkt Trendyol olarak görünüyor ama emin olamadım sıkıntı olur mu olmaz mı diye Genişletmek için tıkla... Satıcı direkt Trendyol ise tereddüt etme al gitsin, kredi kartın varsa muhtemelen peşin fiyatına taksitte vardır en doğrusunu yaparsın.
H Hidan34 Picopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 meakJK dedi: Satıcı direkt Trendyol ise tereddüt etme al gitsin, kredi kartın varsa muhtemelen peşin fiyatına taksitte vardır en doğrusunu yaparsın. Genişletmek için tıkla... Aynen usta kredi kartına peşin fiyata 6 taksitle alacağım. İnşallah sorunsuz gelir.
meakJK dedi: Satıcı direkt Trendyol ise tereddüt etme al gitsin, kredi kartın varsa muhtemelen peşin fiyatına taksitte vardır en doğrusunu yaparsın. Genişletmek için tıkla... Aynen usta kredi kartına peşin fiyata 6 taksitle alacağım. İnşallah sorunsuz gelir.