Satanay
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, PC'yi dizdim fakat ara ara klavye fareden uzaklaşıp oyun kollarına alışmak istiyorum ileride PS5 alacağım. Bu yüzden PS4 DualShock V2 almayı planlıyorum şu Trendyol'da satılandan:
www.trendyol.com
Bunu alsam oyunlarda vesaire sıkıntı olur mu? Tak-kullan mantığında mı yoksa şu dandik kollar gibi üzerine bir ton program yazıp tuş mu atamam gerekiyor? Daha ucuza tak-kullan olan kol varsa da önerebilirsiniz. Hiç anlamam ben bu işlerden. Kullandığınız ve memnun kaldıklarınızı da yazabilirsiniz.
OEM PS4 Dualshock 4 V2 Siyah Gamepad (PS4 ve Pc Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OEM Ps4 Dualshock 4 V2 Siyah Gamepad (ps4 Ve Pc Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bunu alsam oyunlarda vesaire sıkıntı olur mu? Tak-kullan mantığında mı yoksa şu dandik kollar gibi üzerine bir ton program yazıp tuş mu atamam gerekiyor? Daha ucuza tak-kullan olan kol varsa da önerebilirsiniz. Hiç anlamam ben bu işlerden. Kullandığınız ve memnun kaldıklarınızı da yazabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: