Trendyol QNB kart sıkıntı yaratır mı?

okyzby

Hectopat
QNB Trendyol kartı güvenilir midir herhangi bir ücret vesaire alınır mı? Benden, kullanım ücreti veya verdiği 500 puanı ileride benden isteyebilir mi bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_2208.jpeg
    IMG_2208.jpeg
    287,4 KB · Görüntüleme: 55
QNB Trendyol kartı güvenilir midir herhangi bir ücret vesaire alınır mı? Benden, kullanım ücreti veya verdiği 500 puanı ileride benden isteyebilir mi bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Güvenilir mi derken? Koskoca iki şirketin ortaklığı hocam. Bir sorun olmaz.

QNB Trendyol kredi kartında İlk yıl kart ücreti bulunmamaktadır. Ömür boyu ücretsiz kampanyasından ilk defa bu kartla QNB bireysel kredi kartı sahibi olacak müşteriler faydalanabilmektedir.

Kampanya, 1 - 5 Mayıs 2025 tarihleri arasında QNB Trendyol'a başvuru yapan ve başvurusu onaylanarak ilk defa bu kartla QNB bireysel kredi kartı sahibi olacak müşteriler için geçerlidir.

İlk defa kredi kartı sahibi olacaksan geçerli kampanya ve ücretsiz kullanım. Puanı geri isteme diye bir saçmalıkta olmaz, merak etme.

İlk defa kredi kartı sahibi olacaksan geçerli kampanya ve ücretsiz kullanım. Puanı geri isteme diye bir saçmalıkta olmaz, merak etme.
Şikayet sitesinde genelde kart aidatı ücret kesildiği yani kartın ömür boyu ücretsiz olmadığı ile ilgili bolca şikayet var.!!
Açıklamada minicik harflerle "Belirli şartları taşıyan (herhalde çok harcama yapan) müşteriler için ömür boyu ücretsizdir" diye yazıyor.
Ayrıca daha büyük sorun var. Çoğu kişinin "kartımdan habersiz alışveriş yapılmış" şirketleri var.....

Güvenilir mi derken? Koskoca iki şirketin ortaklığı hocam. Bir sorun olmaz.
Şikayetleri okuyun.
Onlarca insan habersiz para çekildi, alışveriş yapılmış diye şikayetçi.
Örnek; 6.150₺ gitmiş bu kişinin..
kopyalanan-kredi-kartiyla-yapilan-alisveris-magduriyeti-1.jpg

Son düzenleme:
Şikayet sitesinde genelde kart aidatı ücret kesildiği yani kartın ömür boyu ücretsiz olmadığı ile ilgili bolca şikayet var.!!
Açıklamada minicik harflerle "Belirli şartları taşıyan (herhalde çok harcama yapan) müşteriler için ömür boyu ücretsizdir" diye yazıyor.
Ayrıca daha büyük sorun var. Çoğu kişinin "kartımdan habersiz alışveriş yapılmış" şirketleri var.....

Şikayetleri okuyun.
Onlarca insan habersiz para çekildi, alışveriş yapılmış diye şikayetçi.
Örnek; 6.150₺ gitmiş bu kişinin..
Eki Görüntüle 2482421
ben alışveriş yapmicam karttan sadece aldıgım puanı kullanıp daha da kullanmicam

ben alışveriş yapmicam karttan sadece aldıgım puanı kullanıp daha da kullanmicam
Yanlış anlamayın tek uyanık akıllı siz değilsiniz..
O puanın belli şartı var.
Kapatırsanız ücreti isterler..

Hiç para yükleme yapmazsanız aktif kullanmazsanız bu sefer aktif değil diye kart aidatı isterler...

Yanlış anlamayın tek uyanık akıllı siz değilsiniz.
O puanın belli şartı var.
Kapatırsanız ücreti isterler.

Hiç para yükleme yapmazsanız aktif kullanmazsanız bu sefer aktif değil diye kart aidatı isterler...

Tamam ben de o yüzden konuyu açtım bu tarz bir bilgilendirmeye ihtiyaç duyduğum için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı