Merhaba normalde Trendyol cok kullanan biri degilim fakat almak istedigim ürün olan Logitech pop mouse fiyat olarak en uygun Trendyol'da görünce ve yorumlari da kontrol edince en mantikli gelen o oldu. Ürünü
bu link üzerinden satin aldim ve ilk bakista genel ürün yorumlari cok yüksek ve Amazon mantigi ile düsündügüm icin yorumlarda satici olayina dikkat etmedim. Ürün sözde Logitech pop mouse ama icerisinden USB adaptörü cikiyor. Logitech'in böyle bir ürünü yok bile, üstüne bir de Bluetooth baglanti sorunu yasiyorum sürekli ve bunu zaten ikinci gününden ayiktim. Sorunum su ki ev halki cihazin kutusunu attığı icin iade konusunda tereddüt ettim ve dün Trendyol ile görüsünce bana kendilerinin su an icin bir şey yapamayacagini, önce satici ile görüsüp iade sürecini kendikleriyle görümsmemi önerdiler. Satici kutunun üzerine yapistir bir QR kod ile garanti sorgulama, garanti belgesine erisme gibi secenekler sunuyor fakat kutu olmadigi icin bu da pek mümkün degil. Yorumlara girip baktigimda bazi insanlar QR kod görünecek sekilde resim paylastigini icin benim de bunu kopyalayip seri numarami siteden deneme sansim oldu fakat nafile. Ürün hem sahte, hem kayitsiz, hem iadesi kutu aracigliyla mümkün degil. Ne gibi bir yol izleyebilirim? Uzun zaman sonra ilk ve son Trendyol alisverisim oldu.