Windows 10 Pro mu etkinleştirmek istiyorum ve lisans anahtarları biraz pahalı ucuz anahtarlara bakarken Trendyol'da satılan bir lisans anahtarına rastladım sizce nasıldır uygun mudur bir sorun çıkar mı eğer bir sorun yoksa herhangi bir sorun çıkarmaz veya bir sorun teşvik etmezse almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum, linki de bırakıyorum
Dijital İndirilebilir Lisans ürünleri en ucuz fiyatlarla Lazimbana.com'da, Dijital İndirilebilir Lisans ürünlerinin kampanyalarını görmek satın almak için hemen tıklayın!
www.lazimbana.com
Dün satın aldım. Forumda başka satın alanlarda var daha ucuz.
Dijital İndirilebilir Lisans ürünleri en ucuz fiyatlarla Lazimbana.com'da, Dijital İndirilebilir Lisans ürünlerinin kampanyalarını görmek satın almak için hemen tıklayın!
www.lazimbana.com
Dün satın aldım. Forumda başka satın alanlarda var daha ucuz.
@Jerodd01 Güvenilir, dediğim gibi forumda ben ve farklı kişiler satın aldı. Problem yaşayan yok. Ben gece satın aldım sabah key gönderilmişti. Standart saatlerde 1-2 saat içerisinde teslim edildiğini duydum.