Trendyol sıfır yazan ekran kartı 2. el geldi

Kaandrick Lamar

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 & AK400 Digital - Corsair Vengeance Pro RGB SL 2x16GB 3600MHz - Kingston Renegade 2TB + Kioxia Exceria G2 1TB + WD 1TB/7200rpm - Asus Dual RTX 3070 - Gigabyte A520M DS3H - NZXT H510 Flow w/Thermalright tl-c12c-s 3x120 & Razer Chroma ARGB Controller
Meslek
Seyahat Danışmanı
Merhaba, Trendyol'un normal sitesinden RX 6600 aldım. Açıklamada ve satıcıya sorulduğunda sıfır olduğu yazmasına rağmen 2. el kart geldi. Fiyatı 4750TL idi. Kart kolonya kokuyor ve tozlu. Tabii bunu öğrenebilmek için paketi açmış bulundum. İade talebi oluşturdum. Yarın geri göndereceğim. Sizce bir sorun çıkar mı?

Trendyol'dan emin değilim, fakat bu gibi durumlarda firmalar genelde satıcıdansa müşteriden taraf olurlar. Özellikle vadedilen ürün yanlış olduğundan dolayı ciddi bir problem çıkmaz diye düşünüyorum.

Senin lehine olacak dava açarsan yüklü tazminat alabilirsin.

Mesajlarınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Dava işleriyle uğraşır mıyım bilmiyorum son açtığım konulara bakarsanız başka yerlere de dava açmam gerekiyor aslında rezil bir şans faktörüm var

Tüketici hakem heyeti başvuru parasal sınır olarak araştır istersen sağlıyorsa e devletten veya bizzat başvurabilirsin her türlü belge ile ispat ederek iadesini veya değişim isteyebilirsin peşini bırakmamalısın(önce trendyol ile iletişime geç) fakat aynı kartı ben vatandan 8gb asus rx6600 olarak 8bin civarına aldım benimki gereksiz pahalı da olabilir fakat eğer kartın orijinal fiyatından çok çok aşağıda fiyata almışsanız tüketici hakem heyeti bunu göz önüne alabilir o yüzden üründeki vaad edilen metni dikkatlice ibraz edin heyete

Trendyol eğer satıcı ürünün hatalı olduğunu kabul edip değişime(satıcı) yanaşmazsa Trendyol hiçbir şey yapmıyor.

Eğer ürünü satın alırken kenara köşeye 5 puntoyla ikinci eldir vs. yazdıysa işiniz daha da uzun sürebilir. Ancak tahminimce iş THH'ye gidecek Trendyol'un tavrından dolayı. Ayrıca kontrol edince fark ettim. Ekran kartını özellikle tendyolda araştırdığını tahmin ediyorum çünkü Akakçe gibi sitelerde çıkmıyor satıcı tek başına ilan açtığı için. Arada 3-5 bin oynamalı bence Trendyol'dan herhangi önemli bir şey almak için müşteriye karşı yardımcı olmamaları cidden uğraştırıcı bir durum.

Fotoğrafları ve linki inceleyebilirsiniz. Mesajlarınız için teşekkür ederim. Ürünün ve mağazanın tek incelemesi de bana ait zaten. İşin içerisinde birazcık benim de salaklığım var sazan gibi atlamışım. Kartın fiyatı 5500 civarı zaten. Yeni açılan mağaza 2 stokla 750tl indirimle ürün satınca müşteri toplamaya çalışıyor gibi düşündüm.

Dosya Ekleri

• A04889A3-9469-4F96-ADDC-F994BFF7851A.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 253
  • 2787A09C-E10D-4BD4-980A-C83EABD8E5F1.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 258
Linke tıklayınca böyle bir ürün yok diyor, satıcının başka ürünleri var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…