Trendyol sıfır yazan ekran kartı 2. el geldi

Son durum güncellemesi bırakıyorum: by mağazadan alışveriş yapmayın. Trendyol müşteri hizmetleri gayet ilgiliydi sağolsunlar.

Dosya Ekleri

• 4788A370-3421-4630-9CEE-F0B4508D87DB.jpeg
    114,1 KB · Görüntüleme: 185
Paranızı geri aldığınıza sevindim hayırlı olsun. Alışveriş yapacak arkadaşlarda daha dikkatli olur en azından kötü tecrübe geride kalmış.

Hocam trendyol bu konuda güven vermiyor marka veya firma savunma gibi bir durumum yok fakat kalite ve güven konusunda hepsiburada nin eline kimse su dökemez demek istiyorum. Size de geçmiş olsun diyorum...

Hocam trendyol bu konuda güven vermiyor marka veya firma savunma gibi bir durumum yok fakat kalite ve güven konusunda hepsiburada nin eline kimse su dökemez demek istiyorum. Size de geçmiş olsun diyorum...
Trendyol güven vermiyor ama iadede sorun yaşamadım. Bir daha almam orası ayrı mesele. Hepsiburada meselesine kesinlikle katılıyorum hiçbir sorun yaşamadım

Trendyoldan koltuk altın 3 bacağını kırdım vidasını parçaladım. Çünkü koltuk dandikti 1 ayda kırıldı bende iyice parçalayıp iade ettim yenisini verdiler. 6 ay içinde bozulan bir ürün varsa elinde her şekilde geri verebiliyorsun. Bir ürün en az 6 ay dayanabilmeli. Koltuğum yine kırılırsa yine verir paramı geri alırım. 2 ay oturulan koltuk mu olur ? Ekran kartının paketini açman bir şey değiştirmez. Açmadan nasıl öğrenecez. Geri ver yollasın paranı.

Gönderdim, verdiler. İyiyim şuan

Sıfır kapalı kutu derken, kutunun sıfır olduğunu söylemiş. Sorsan bizde yalan yok derler

Biraz zorlasan hatta kolonyağı ile sildik hijyenik işte daha ne istiyorsun? Diye fırça atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…