ilker.tsn Decapat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce RTX 3060ti ekran kartı Intel Core i5 12400F 4.40 Ghz işlemci GeIL 512GB Zenith NVMe M.2 SSD depolama GeIL 16GB(2x8) Evo Spear 3200mhz DDR4 ram MSI Pro 610M-B anakart Cinsiyet Erkek Meslek SEO 8 Nisan 2023 #21 Denetim sıfır. Muhtemelen iade kabul olmaz. Teknolojik ürünleri N11, Hepsiburada, Trendyol ve Amazon gibi yerlerde almayın. Geçmiş olsun.
Denetim sıfır. Muhtemelen iade kabul olmaz. Teknolojik ürünleri N11, Hepsiburada, Trendyol ve Amazon gibi yerlerde almayın. Geçmiş olsun.
5 504117 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 635 Çözümler 3 8 Nisan 2023 #22 Böyle durumlarda elinizde fotoğraflar bulunsun. İade işlemini yapın ve satıcıyı şikayet edin başkalarını da mağdur etmesinler.
Böyle durumlarda elinizde fotoğraflar bulunsun. İade işlemini yapın ve satıcıyı şikayet edin başkalarını da mağdur etmesinler.
Azure Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 638 Çözümler 4 11 Şubat 2025 #23 Bu şahıs sahibinden de aero bilgisayar adı altında şahıs yapıyor eski kullandığı isimler; Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim VENTUS BİLGİSAYAR İfşalandıkça isim değiştirir.
Bu şahıs sahibinden de aero bilgisayar adı altında şahıs yapıyor eski kullandığı isimler; Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim VENTUS BİLGİSAYAR İfşalandıkça isim değiştirir.
Kaandrick Lamar Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 & AK400 Digital - Corsair Vengeance Pro RGB SL 2x16GB 3600MHz - Kingston Renegade 2TB + Kioxia Exceria G2 1TB + WD 1TB/7200rpm - Asus Dual RTX 3070 - Gigabyte A520M DS3H - NZXT H510 Flow w/Thermalright tl-c12c-s 3x120 & Razer Chroma ARGB Controller Cinsiyet Erkek Meslek Seyahat Danışmanı 11 Şubat 2025 #24 Azure dedi: Bu şahıs sahibinden de aero bilgisayar adı altında şahıs yapıyor eski kullandığı isimler; Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim VENTUS BİLGİSAYAR İfşalandıkça isim değiştirir. Genişletmek için tıkla... 500 mesaja ulaşamadığım için sosyalde öneri yapamıyorum. Ulaşır ulaşmaz ilk önereceğim sosyal bölümü bunların toplandığı yerler olacak. İnsanların cebindeki 2-3 kuruşa 1 kuruş farkla göz diken asalak yaratıkları girdikleri her delikte bulmak gerek.
Azure dedi: Bu şahıs sahibinden de aero bilgisayar adı altında şahıs yapıyor eski kullandığı isimler; Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim VENTUS BİLGİSAYAR İfşalandıkça isim değiştirir. Genişletmek için tıkla... 500 mesaja ulaşamadığım için sosyalde öneri yapamıyorum. Ulaşır ulaşmaz ilk önereceğim sosyal bölümü bunların toplandığı yerler olacak. İnsanların cebindeki 2-3 kuruşa 1 kuruş farkla göz diken asalak yaratıkları girdikleri her delikte bulmak gerek.