Trendyol sipariş hazırlanıyor durumunda sipariş iptal edilirse ne olur?

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.080

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir ürün almıştım ama bir tık pişman oldum, şu anda siparişiniz alındı durumunda. Ben bu siparişi iptal etsem sorun yaşamadan iptal edebilir miyim? Paramın hesaba ve ya cüzdana düşmesi ne kadar sürer? Bu arada Trendyol cüzdan ile aldım. Para cüzdana iade edilirse karta çekebilir miyim? İptal ettiğim an siparişim durur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ürün almıştım ama bir tık pişman oldum, şu anda siparişiniz alındı durumunda. Ben bu siparişi iptal etsem sorun yaşamadan iptal edebilir miyim? Paramın hesaba ve ya cüzdana düşmesi ne kadar sürer? Bu arada Trendyol cüzdan ile aldım. Para cüzdana iade edilirse karta çekebilir miyim? İptal ettiğim an siparişim durur mu?
İptal ettiğiniz gibi iptal oluyor bende öyle oluyordu. Paranızın cüzdan olarak geçmesi 1 2 hafta sürebilir belki daha az. Sorun yaşamadan iade edersiniz. Parayı karta cekemezsiniz.

İptal ettiğiniz gibi iptal oluyor bende öyle oluyordu. Paranızın cüzdan olarak geçmesi 1 2 hafta sürebilir belki daha az. Sorun yaşamadan iade edersiniz. Parayı karta cekemezsiniz.
Peki bu para cüzdana geçerse ve ben bunu çekemiyorsam bu paranın cüzdanda durmasında bir sakınca var mı? Uzun süre bu cüzdana hiç dokunmasam yine durmaya devam eder mi?

Düzenleme: Ödeme yaparken Trendyol cüzdana yükle ve öde seçmiştim ama iade karta yapıldı diyor, ama Papara'dan bunun hakkında hiç bir SMS gelmedi iade yapılacak diye eğer gelmemeye devam ederse hangi adımı izlemeliyim?

Düzenleme: Ödeme yaparken Trendyol cüzdana yükle ve öde seçmiştim ama iade karta yapıldı diyor, ama Papara'dan bunun hakkında hiç bir SMS gelmedi iade yapılacak diye eğer gelmemeye devam ederse hangi adımı izlemeliyim?
Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

İptal ettim. Trendyol paranız cüzdana iade edildi diye SMS attı ama para cüzdana geçmedi, Bir sorun olabilir mi acaba?
Yeni yönetmeliğe göre cüzdan kalktı yada kalkacak. Para hesap numarana yatacak. Bütün trendyol müşterilerinin cüzdandaki paraları hepsi kartlarına aktarılacak. Yani cüzdan artık YOK!

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı