Trendyol, "sipariş iadesi yapılırsa 239TL istiyor" cümlesi doğru mudur?

jamal123

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7800X3D - ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER - ASUS ROG Crosshair X670E - MSI SPATIUM M461 PCIE 4.0 NVME M.2 - NZXT C850 850W 80+ Corsair Vengeance 32GB DDR5 Ram - Arctic Liquid Freezer III 360mm
Arkadaşım Trendyol bakiye tuzağına düşmüş ondan ilk 1000 TL istemişler göndermiş 2000 TL daha isteyince göndermemiş. Onlarda bu görseli paylaşmışlar ona bu görselin gercek olmadığını ikna ettirmeye çalıştım ama inanmadı. Beni de endişelendirdi. Sizce doğru mudur?

Dosya Ekleri

• IMG-20250927-WA0015.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 54

Müşteri hizmetlerine teyit ettirin. Bir de kolpanin kolpasına benziyor.

Hocam yani bunu sormanız bile hata, kesinlikle dolandırıcılık. Ayrıca orada 239TL değil 239.000TL yazıyor, göz korkutmak için klasik yöntem ödediğiniz paranın misli misli fazlası yazılır, öyle de olmuş.

admin düzenledi galiba 239tl deil 239bin tl ve bu saatte müşteri hizmetlerine ulaşabilirmiyim ki
Müşteri hizmetlerine teyit ettirin. Bir de kolpanin kolpasına benziyor.

İade kodunla hazırladığın paketi teslim et ve iadeni ücretsiz tamamla.

Gözünü seveyim bu kadar da saf olmayın.

Müşteri aldığı ürünü belirtilen süre zarfında, belirtilen koşullar karşılığında istediği gibi iade eder. Bunun için para istenemez ki bahsettiğiniz para çok uçuk bir rakam.

Soğuk su için. Dolandırılmış arkadaşınız. Müşteri hizmetleri şu an aktif mi bilmiyorum ama kötü olmuş.

Nasıl yapsak arkadaşım reşit değil 17 yaşında dava açamaz böylelerini de dışarıda bırakmak olmaz. Ailesiylede paylaşmak istemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapsak arkadaşım reşit değil 17 yaşında dava açamaz böylelerini de dışarıda bırakmak olmaz. Ailesiylede paylaşmak istemiyor.
Ailesiyle paylaşması en doğrusu, ben olsam gerçekten ben de istemezdim ama en doğrusu o. Bunlar haricinde geriye kalan mantıklı seçenecek CİMER'e yazmak, SS ve dekont kanıtlarıyla birlikte tabii ki.

Nasıl yapsak arkadaşım reşit değil 17 yaşında dava açamaz böylelerini de dışarıda bırakmak olmaz ailesiylede paylaşmak istemiyor.

Arkadaşın dediği gibi üstüne soğuk su için. Allah'tan daha büyük paralar kaptırmamışsınız, yarın o fotoğrafı müşteri hizmetlerinden teyit ettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…