Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.596 Çözümler 14 3 Mayıs 2021 #11 zod1ax dedi: Ben indirim kuponu + cüzdan bakiyesi ile ödedim indirim kuponu 8 Mayıs'ta bitiyor iade göndersem 8 Mayıs'tan sonra iade edilse indirim kuponu geri yatar mı? Genişletmek için tıkla... Kupon konusunda bilgim yok, üzgünüm.
zod1ax dedi: Ben indirim kuponu + cüzdan bakiyesi ile ödedim indirim kuponu 8 Mayıs'ta bitiyor iade göndersem 8 Mayıs'tan sonra iade edilse indirim kuponu geri yatar mı? Genişletmek için tıkla... Kupon konusunda bilgim yok, üzgünüm.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 3 Mayıs 2021 #12 zod1ax dedi: Tamam teşekkürler yarın tekrar deneyeceğim iptal etmeyi olmazsa Kargo'yu geri çeviririm. Kuponum var 8 Mayıs'ta bitiyor kuponum bitmeden iade olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kupon iade olur. İade edildiği gün sonuna kadar zaman veriyolar. Desteğe de sorabilirsiniz kendiniz.
zod1ax dedi: Tamam teşekkürler yarın tekrar deneyeceğim iptal etmeyi olmazsa Kargo'yu geri çeviririm. Kuponum var 8 Mayıs'ta bitiyor kuponum bitmeden iade olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kupon iade olur. İade edildiği gün sonuna kadar zaman veriyolar. Desteğe de sorabilirsiniz kendiniz.