Merhaba. Yaklaşık 2 ay önce Trendyol'dan Trendyol satıcısından Acer Nitro laptop almıştım. Laptopta 1 adet ölü piksel mevcuttu ve 6 ay içinde cihazda bir arıza oluştu. Cihaz ilk geldiğinde ölü pikselden dolayı değişim talebinde bulundum ama aynı üründen stokta kalmadığını bu yüzden de değişim yapamadıklarını söylediler. O şekilde birkaç ay kullandım.
Geçen haftalarda ortaya çıkan arıza için satıcıyla tekrar iletişime geçip tekrar değişim talebinde bulunduğumda stokta hâlâ aynı üründen olmamasına rağmen depoda vardır gibi bir şey söylediler.
Şimdi benim sorum şu, Trendyol'un içinden Trendyol satıcısının mağazasında benim aldığım laptopu aratınca aynısından çıkmıyor yani yok. Bu onlarda o üründen hiç olmadığı anlamına mı geliyor yoksa satışa koymadıkları cihaz depoları var ve oradan aynısını bulup değişim yapabilirler mi? Ya da benzeri bir şey.
Emin olmak istiyorum çünkü ilk değişim talebimde Trendyol'un içindeki Trendyol satıcısında aynı üründen kalmadığı için değişim yapamadıklarını söylediler. Şu an da durum aynı, laptop hala Trendyol satıcısında yok ama şu an değişim yapabileceklerini söylüyorlar. Bilen varsa aydınlatırsa memnun olurum.