Trendyol tablet iadesi nasıl yapılır?

Böyle bir durum bulunmamakta, iade politikalarında yazmamakta.
Eki Görüntüle 2460823
Yanlış bilgi veriyorsunuz.
Ayrıca yasal olarak 14 gün "hiçbir gerekçe göstermeksizin" iade hakkı vardır.
anlıyorum.

Ekran Alıntısı (1).JPG

Trendyol Paketi Açılmış Ürün İadesi Şikayetleri - Şikayetvar 😆

Hocam niye inat ediyorsunuz, attığınız görsel zaten benim üstte attığım link.
İçeriği okumak yerine neden öne çıkan yazıyı baz alıp burada paylaşıyorsunuz?

Doğru verdiğim bilgilere ise sırf size ters düştüğü için beğenmedim emojisi atmışsınız, toksiklik yapıyorsunuz.

Siz hakkınızı alamadınız diye neden başkası da alamasın, THH'ye başvurmak yerine iade hakkınızı kullansaydınız ürünü iade edebilirdiniz.
@Hackergame Konu sahibi'nin güncellemelerini beklemekteyim, bakalım iade edebilecek mi yoksa sizin dediğiniz gibi ambalajı açıldığı için geri mi gönderecekler.

Hocam niye inat ediyorsunuz, attığınız görsel zaten benim üstte attığım link.
İçeriği okumak yerine neden öne çıkan yazıyı baz alıp burada paylaşıyorsunuz?

Doğru verdiğim bilgilere ise sırf size ters düştüğü için beğenmedim emojisi atmışsınız, toksiklik yapıyorsunuz.

Siz hakkınızı alamadınız diye neden başkası da alamasın, THH'ye başvurmak yerine iade hakkınızı kullansaydınız ürünü iade edebilirdiniz.
@Hackergame Konu Sahibi'nin güncellemelerini beklemekteyim, bakalım iade edebilecek mi yoksa sizin dediğiniz gibi ambalajı açıldığı için geri mi gönderecekler.

Konu sahibi tabletini yolladığında satıcı insaflı davranırsa iadeyi kabul eder bunu zaten üst mesajda yazmıştım. Satıcı kabul etmezse Trendyol'un vereceği cevap. Kutusunu açtığınız için ürün reddedildi dilerseniz garantiye gönderip bir sorun varsa iade yapabiliriz diyecek. Kesinlikle iade edemez diye bir şey yazmadım hiçbir mesajımda.

İade edebildiğim de edemediğim de (iade red olursa geri gönderiyorlar.) Tamamen satıcı insafiyeti veya kutusunun açılıp açılmadığını anlayamamaları, Ama iade reddedilirse izleyeceği yolu ben de çok merak ediyorum.

İkimiz de aynı şeyi söylüyoruz. 14 gün iade hakkı yasal olarak var ve firmalar politika olsa bile böyle bir koşul sunamaz ama şu an Trendyol destek, N11, Hepsiburada bile iade almayacaklarını belirttikleri halde bana iade alacaklar zorundalar yasalar böyle diyorsun. Halkların savunucusu komunist kral

Son düzenleme:
14 günlük cayma hakkı telefon tabletlerde vs kalktı diye biliyorum.
Bahsettiğiniz karar henüz yürürlüğe girmedi. 1 Ocak 2026 tarihine ertelendi. Bu yüzden cayma hakkı hala geçerli.

Konu sahibi için cayma hakkınız var. Ancak aracı olan Trendyol bunu kabul etmeyecektir. THH ile bunu uygulatmanız gerekebilir. Bu konuda iadesini gönderip kargo bilgileri ve takip numarası ile kargonuzun teslim edilidine dair ekran görüntüsünü dosyanıza ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu konu hakkında yazışmalarınızı ve ilgili kanun maddelerini birebir dosyanıza eklemenizde fayda olacaktır.

Fakat tüm bunlardan önce eğer satıcı Trendyol değilse satıcıya ulaşmanızı öneririm. Satış sözleşmeniz içerisinde satıcı bilgilerinin yer alması gerekiyor.

Bu konuda iade için kendilerine gönderdiğinizi ve servis tarafından iadeye uygunluğunun kontrol edilmesini istediğinizi kendilerine iletebilirsiniz. Kullanımına engel olan veya kozmetik hiçbir sorunu olmadığı sürece bu iadesine engel olmayacaktır. İkinci el durumuna düşmesi cayma hakkını elinizden alan geçerli bir sebep değil. İade göndermeniz halinde size geri dönerse bunu teslim almak ile yükümlü değilsiniz. THH dosyanıza bu durumu da iletebilir, Trendyol'a bunu belirterek baskı yapabilirsiniz.

Not : THH dosyanızı Trendyol'a karşı değil, satıcıya karşı yapmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz karar henüz yürürlüğe girmedi. 1 Ocak 2026 tarihine ertelendi. Bu yüzden cayma hakkı hala geçerli.

Konu sahibi için cayma hakkınız var. Ancak aracı olan Trendyol bunu kabul etmeyecektir. THH ile bunu uygulatmanız gerekebilir. Bu konuda iadesini gönderip kargo bilgileri ve takip numarası ile kargonuzun teslim edilidine dair ekran görüntüsünü dosyanıza ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu konu hakkında yazışmalarınızı ve ilgili kanun maddelerini birebir dosyanıza eklemenizde fayda olacaktır.

Fakat tüm bunlardan önce eğer satıcı Trendyol değilse satıcıya ulaşmanızı öneririm. Satış sözleşmeniz içerisinde satıcı bilgilerinin yer alması gerekiyor.

Bu konuda iade için kendilerine gönderdiğinizi ve servis tarafından iadeye uygunluğunun kontrol edilmesini istediğinizi kendilerine iletebilirsiniz. Kullanımına engel olan veya kozmetik hiçbir sorunu olmadığı sürece bu iadesine engel olmayacaktır. İkinci el durumuna düşmesi cayma hakkını elinizden alan geçerli bir sebep değil. İade göndermeniz halinde size geri dönerse bunu teslim almak ile yükümlü değilsiniz. THH dosyanıza bu durumu da iletebilir, Trendyol'a bunu belirterek baskı yapabilirsiniz.

Not : THH dosyanızı Trendyol'a karşı değil, satıcıya karşı yapmanız gerekiyor.

Hocam satıcı da Trendyol'un kendisi zaten, direkt kendi ürünlerini aldım. O yüzden iade sağlanmazsa direkt onlara karşı THH açacağım değil mi? Teşekkür ederim diğer bilgiler için.

Hocam satıcı da Trendyol'un kendisi zaten, direkt kendi ürünlerini aldım. O yüzden iade sağlanmazsa direkt onlara karşı THH açacağım değil mi? Teşekkür ederim diğer bilgiler için.
Evet öyle yapmanız gerekiyor. Ayrıca THH dosyanızın talebi içerisine "THH kararı sürecinde geçecek süredeki zararınızı biraz da olsa azaltmak için "en yüksek ticari avans faizi ile iadesini arz ediyorum" şeklinde ekleme yapabilirsiniz. Bu eklemenizi destekleyici geçen zamandan dolayı oluşacak maddi mağduriyetinizi açıklamanızı tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam bu ticari faiz 2024 yılında yıllık %24'e çıkarıldı. Yani karar siz başvurduktan 3 ay sonra çıkarsa alacağınız iade tutarına bu 3 aylık süre için %6 bir faiz eklenmiş olur.

Konu sahibi tabletini yolladığında satıcı insaflı davranırsa iadeyi kabul eder bunu zaten üst mesajda yazmıştım. Satıcı kabul etmezse Trendyol'un vereceği cevap. Kutusunu açtığınız için ürün reddedildi dilerseniz garantiye gönderip bir sorun varsa iade yapabiliriz diyecek. Kesinlikle iade edemez diye bir şey yazmadım hiçbir mesajımda.

İade edebildiğim de edemediğim de (iade red olursa geri gönderiyorlar.) Tamamen satıcı insafiyeti veya kutusunun açılıp açılmadığını anlayamamaları, Ama iade reddedilirse izleyeceği yolu ben de çok merak ediyorum.

İkimiz de aynı şeyi söylüyoruz. 14 gün iade hakkı yasal olarak var ve firmalar politika olsa bile böyle bir koşul sunamaz ama şu an Trendyol destek, N11, Hepsiburada bile iade almayacaklarını belirttikleri halde bana iade alacaklar zorundalar yasalar böyle diyorsun. Halkların savunucusu komunist kral.
THH'nin ne işe yaradığına dair en ufak fikrin yok. Senin mantığınla firma istediği kuralı koysun, mesela ben iade almıyorum desin. Oh ne güzel dünya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı