Trendyol'dan bilgisayar alacağım fakat normal taksit yapmak istesem çok pahalı oluyor. Sitesinde Axess için 3 ve 6 ayda peşin fiyatına taksit yapılıyormuş. Axess kart girince direk fiyatım düşüyor. Taksit nasıl oluyor Trendyol'da?Laptop
Trendyol'dan bilgisayar alacağım fakat normal taksit yapmak istesem çok pahalı oluyor. Sitesinde Axess için 3 ve 6 ayda peşin fiyatına taksit yapılıyormuş. Axess kart girince direk fiyatım düşüyor. Taksit nasıl oluyor Trendyol'da?Laptop
Hayır Axess kartlarda 3 ve 6 ay taksit alımında peşin fiyatına taksit yapıldığı söyleniyor bunun için Axess kart girdikten sonramı fiyatlar peşin fiyatına taksit olarak düşüyor diye sordum.
Hayır Axess kartlarda 3 ve 6 ay taksit alımında peşin fiyatına taksit yapıldığı söyleniyor bunun için Axess kart girdikten sonramı fiyatlar peşin fiyatına taksit olarak düşüyor diye sordum.
Tamam bende onu soruyorum işte sitede şu şekilde deniliyor.
"Peşin fiyatına 3 ve 6 taksit kampanyasından faydalanabilmek için, alışveriş tamamlanmadan önce Trendyol ödeme sayfasında ilgili taksit seçeneği seçilmelidir. Taksit seçeneği firma tarafından ödeme sırasında sunulmaktadır."
1 - 30 Eylül 2025 tarihleri arasında Trendyol’da 750 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit, 6.000 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sizi bekliyor!