Trendyol tarzı site nasıl yapılabilir?

Aga ulaş bana aslında güzel bir fikir bu beraber yapalım. İlk 1 ila 4 yıl sıkıntı çekeriz ama sonra işleri rayına otutturursak bizden iyisi olmaz. Hatta kazanırsak işi büyütürüz şöyle böyle yapılır aga bu iş ne dersin?

Böyle bir projeye dahil olmak isterseniz, benim böyle bir projem var. Yatırımcı ve işin peşinde koşturacak ortaklık tekliflerine açığım.

sadece istediğinizden başka bir şey yazmadığınız için bence unutun o kadar basit değil ( zaten o kadar büyük bir şirket kuracak bilgi birikiminiz ve bütçeniz olsa bunu burda sormazdınız diye tahmin ediyorum )

Trendyolun reklam bütçesini açıklayabilirmisiniz ?
(Gerçekten soruyorum)

Trendyol'un reklam bütçesini açıklayabilir misiniz ?
(Gerçekten soruyorum)
Net bir sayı bilmiyorum. Zaten tam net sayısını açıklayacaklarını da sanmıyorum ama baktığımız zaman ne kadar büyük olduğunu görebiliyoruz. Tüm Influencerlar'a reklam yaptırdılar neredeyse, her yerde reklamları geziyor. Bunun için çok ciddi bir bütçe lazım ki zaten bu reklamlar Alibaba altında geçince oldu şirket. Eğer Trendyol bu kadar reklam yapmasaydı şu anda o kadar bilindik bir marka değildi. Zaten Alibaba'nın almasıyla birlikte bu kadar bilindik bir marka haline geldi.

Yapamazsınız, boşa ümit vermemek lazım. Trendyol gibi bütçeniz varsa tabii işler değişir.

Web konusunda hiç bir fikri olmayanlar gelip burada ahkam kesmiş. Yapılmak istenen, satıcı ve alıcı üyeliği olan bir e-ticaret sitesi. Zaman harcanırsa gayette yapılabilir. Arama motoruna e-ticaret sitesi nasıl kurulur yazarak biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Başarılar…

Kastettiğin kişi bensem cidden komik.

Daha hiçbir bilgi vermemiş, neyi bildiğini söylememiş birisine ki büyük ihtimal hiçbir şey bilmiyor kişi; bilse belirtirdi. Gelip "yaparsın" demenin boş ümitten başka bir işe yaradığı yok. Bu sitelerin güvenliği ve reklam masraflarını biliyor musun? Yemeksepeti gibi büyük bir uygulamada bile veri kaybı yaşanıyor, sen gelip bu adama tek başına yaparsın diyorsun. Bilmeden "ahkam kesen" kim onu da anlamadım zaten.

Evet, yaparsın ama ne bir güvenliği olur ne de tutunacağı bir şey. İnsanlara boş ümit vermektense bu işlerin nasıl profesyonelce yapılması gerektiğini söylemek "ahkam kesmekse" garip.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…