Trendyol tarzı site nasıl yapılabilir?

Birincisi ben senin şahsına bir şey demedim, yapamazsın diye 5 kelimeyle açıklama bile yapamayan yorum sahipleri de var. Madem ki itiraz geldi devam edeyim.

Konu sahibinin profesyonel bir site kuracağına dair bir beyânı yok. Konu sahibinin bilgi birikimini birikimini bilmiyoruz. Konu sahibinin bütçesini bilmiyoruz. Konu sahibinin bir ekibi olup olmadığını bilmiyoruz.

Bir kaç bilgili kişi ile yapılabilecek bir şey gayette ondan bahsediyorum. Örneğin ben araba yapabilir miyim? Kısa cevap hayır. Ancak bunu yapan yüzlerce insan var. İmkansız değil sadece uğraştırıcı.

Birincisi ben senin şahsına bir şey demedim, yapamazsın diye 5 kelimeyle açıklama bile yapamayan yorum sahipleri de var. Madem ki itiraz geldi devam edeyim.
Genel konuştuğunuz zaman bilgi vermeme rağmen beni de kapsıyor oluyorsunuz ki ben her şeyi açıklayarak neden olmayacağını söyledim. Nasıl yapabileceğini de söyledim.

Konu sahibinin profesyonel bir site kuracağına dair bir beyânı yok. Konu sahibinin bilgi birikimini birikimini bilmiyoruz. Konu sahibinin bütçesini bilmiyoruz. Konu sahibinin bir ekibi olup olmadığını bilmiyoruz.
Evet, hiçbir bilgi vermemiş arkadaş ve şu anda konudan uçup gitmiş. Büyük ihtimal bir bilgi birikimi yok, zira olsaydı bunu konuda belirtirdi. Kişi "istiyorum" gibi tekil olarak konuşmuş, bu da bir ekibi olmadığını gösteriyor. Tabii Türkçe kurallarına uyan kişi sayısı az olduğu için yanlış anlaşılmış da olabilir.

Bir kaç bilgili kişi ile yapılabilecek bir şey gayet ondan bahsediyorum. Örneğin ben araba yapabilir miyim? Kısa cevap hayır. Ancak bunu yapan yüzlerce insan var. İmkansız değil sadece uğraştırıcı.
Evet, bir ekip ile yapılabilir. Bunu konuda belirttim zaten. Profesyonel olmasını istiyorsa da reklam için iyi bir bütçeye sahip olması gerekecek. İmkansız demedim zaten, tek kişiyle yapılması mantıklı ve güvenli değil dedim.

Yanlış anlaşılmasın dediklerin aslında doğru ama genelleme olunca benim dediklerimi de kapsıyor ve yanlış anlaşılma olmasın diye bir açıklama yaptım. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…