Trendyol TRGAMING Güvenilir mi?

Bu şekil zortgaming vb isimli güvenilirliği şüpheli satıcılar yerine güvenilir satıcı profiline uygun olan birisinden ikinci el almak ye da direkt olarak Trendyol ya da Hepsiburada'nın satıcı olduğu güvenilir, kurumsal firmalardan almak en sağlıklısı.

Bilindik satıcılar dışında almayın arkadaşlar. Özellikle pandemi döneminde bu işe giren çok oldu. Sosyal medayada bir eğitime denk geliyor herkes alıyor eğitimi sonra internetten satışa giriyor. Bu hem piyasayı yükseltti hemde böyle güvensiz satıcılar oluşturdu.

Dostlarım merhaba. Elinizde eğer ki bu satıcının iletişim numarası varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Hepinize hayırlı alışverişler :)

Kesinlikle uzak durun kendisi 2. el ürün göndermektedir.İade sürecindede eksik iade edildi gibi asılsız bilgi verip süreci uzatmaktadır.Kendilerinden hepsiburada üzerinden ekran kartı aldım garantisi dahi bitmişti kesinlikle uzak durulması gereken bir satıcı şuan bir tek hepsiburada üzerinde satış yapabiliyor.Ben yorumlara kulak vermedim iyi yorumlara aldandım uğraştığımla kaldım kesinlikle almayın.

hepsiburada trgaming satıcısından i9 14900kf işlemci aldım kutusu açılmış ezilmiş, kutuyu tekrardan yapıştırıp satıyorlar, fatura yok, kutu üzerine yapışık olan garanti belgesi yok.

satıcıyı merak edip bu post ile karşılaşan arkadaşlara uzak durun derim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 110
Daha önce trendyol üzerinden alışveriş yaptığım bu satıcı ile yaşadığım olaylar ve dolandırılmanın eşiğinden dönme anımı anlattığım konu:
Aynı tarihlerde sosyalde açılan bir başka konu:

Umarım bu satıcıdan alışveriş yapmayı düşünen kişiler bu mesajı görüp vaz geçerler. İnsanların kendi emeğiyle kazandığı ve hobisine harcadığı paraları haksız şekilde 3-5 kuruş indirim yaptıklarını belirterek çalan kişilerin işlerinin başına yıkılması dileğiyle... İyi sosyaller.

Asla almayın aldırmayın kesinlikle dolandırıcılar.hepsiburadadan 4070 aldım bozuk geldi.Yok ürün aslında çalışıyor, yok aksesuarı eksikti şuydu buydu yaklaşık 2 aydır iadem için uğraşıyorum.Faturayı kesen Uğur Elyıldırım olarak gözüküyor.Suç duyurusunda bulunacağım galiba.Başka dolandırılan varsa ulaşsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı