Trendyol ürün beğenme ile başlayan dolandırıcılık yöntemi

La Casa De Papel Tekirdağ Versiyon Okurken keyfim yerine geldi valla.

Hocam umarım sahte dekontdan, belgede sahtecilikten vs. kapınızı polis çalmasın aman. Üstelik kendin keşfetmiş gibi yazmışsın da çok meşhur bir olay 1.5 aydır çoğu kişi yapıyor.
Ben keşfetmedim ki, ilk cümlem zaten şikayetvarda bir sürü başlık olduğu idi. Ben sadece dalga geçtiğim kısmı anlattım başıma da geldii için. Ayrıca bu tür dolandırcılara kanan çok kişi oluyor yani kimse kanmasa bu işi yapmaz adamlar.

Hocam para illegal ve kaynağı belli değil ileride sıkıntı yaşatmasın.

Bana da 2 gün önce hepsiburada adı altında size gelen mesajların aynısı geldi, sizin yaptığınızı yapmayı düşünmedim değil ama üşendim valla.

Bayıldım. Bir türlü bana gelmiyor şu dolandırıcılar.
Dolandırıcılar mı size nasıl ulaştı bilginiz var mı?

Eki Görüntüle 1967433
Hiç bilmiyorum nasıl ulaştırlar. Ayrıca numarayı arkadaşıma verdim dedim yaz bakayım sana yazıcaklar mı, o yazdı ama ona dönüş olmadı. Heralde liste onlara geliyor bi yerden ama nerden.. Yıllardır aynı hattı kullanıyorum ben zaten. Numaramla üye olmadığım site kalmadı. Satılıyor bu bilgiler malum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam taktik mükemmelmiş.
Biraz aptalı oynayıp böyle yfak vurgunlar yapmak çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…