Trendyol ürün iadesi problemi

Arkadaşlar merhaba. Trendyol'dan ürün satın almıştım ama kargo Sürat Kargo ile yapılmış. Bu kargo bu bölgeye kargo getirmiyor.İade talebi başlattım benden ürünü kargoya vermemi istiyor. Ne yapmalıyım? Daha ürün bugün kargoya verildi ve doğal olarak elime geçmedi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 seçenek var ya size geldikten sonra anlaşmalı kargo şirketine vereceksiniz (Yurtiçi Kargo'ydu galiba) ya da ürün size henüz gelmediği için iadeniz kabul edilir.

Mobil olarak da mı gelmiyor? Gelmesi için illa şubesi olmasına gerek yok. Ayrıca kargoya verilmişse ürün size gelmeden iptal iade olmuyor.

Mobil olarak da mı gelmiyor? Gelmesi için illa şubesi olmasına gerek yok. Ayrıca kargoya verilmişse ürün size gelmeden iptal iade olmuyor.
Gelecek olduğu sürat kargo şubesi 200KM uzaklıkta. Gidip almam imkansız. Iade almaları lazım.
2 seçenek var ya size geldikten sonra anlaşmalı kargo şirketine vereceksiniz (Yurtiçi Kargo'ydu galiba) ya da ürün size henüz gelmediği için iadeniz kabul edilir.
Benden ürünü geri kargolamamı istiyor site.

Son düzenleme:
Gelecek olduğu Sürat Kargo şubesi 200km uzaklıkta. Gidip almam imkansız. Iade almaları lazım.

Öyle bir şey olsa ben sıkıntı yaşardım PTT'yi sayma bir tane kargo şubesi yok benim burada. En yakını 110 120 km mesafede. Gidip alman gerekmiyor, bulunduğun yerde şube olması da gerekmiyor, mobil dağıtım günleri oluyor o gün getirıyorlar. Fazladan birkaç gün bekliyorsun o başka. Mobil günlere bak bi. %95 gellyorlardır. Gene de gelmiyorlarsa bir şey diyemem ama gelmeme ihtimalleri çok düşük.

Tahmini teslimat tarihi cuma diyor. Evet mobil dağıtım günleri vardır muhtemelen. Ben yarın falan bir daha arayıp sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…