Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 5 Ağustos 2024 #31 ultraslann1905 dedi: Sonunda hocam ya birisi anladı beni. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayıp sipraiş numaranızı iletin iptal sebebini söylerler stokta yoksa da zaten söylerler aynı zamanda Trendyol üzerinden satıcı ile iletişime geçme imkanınızda var onlarla da görüşüp iptal sebebini sorabilirsiniz.
ultraslann1905 dedi: Sonunda hocam ya birisi anladı beni. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayıp sipraiş numaranızı iletin iptal sebebini söylerler stokta yoksa da zaten söylerler aynı zamanda Trendyol üzerinden satıcı ile iletişime geçme imkanınızda var onlarla da görüşüp iptal sebebini sorabilirsiniz.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Ağustos 2024 #32 Arkadaşlar sorunu çözdüm telefon kargoda geliyor herkese teşekkür ederim.
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #33 Furkan1461 dedi: @Ghost 0f Sparta telefon bile size beni alma diyor! Daha mantıklı cihazlara yönelmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Kanka ben buraya bir şey bıle yazmamasım ben ne alaka
Furkan1461 dedi: @Ghost 0f Sparta telefon bile size beni alma diyor! Daha mantıklı cihazlara yönelmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Kanka ben buraya bir şey bıle yazmamasım ben ne alaka
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 5 Ağustos 2024 #34 Ghost 0f Sparta dedi: Kanka ben buraya bir şey bıle yazmamasım ben ne alaka Genişletmek için tıkla... Forumda bir sorun var aynı şey iki gündür bana da oluyor.
Ghost 0f Sparta dedi: Kanka ben buraya bir şey bıle yazmamasım ben ne alaka Genişletmek için tıkla... Forumda bir sorun var aynı şey iki gündür bana da oluyor.