Trendyol üzerinde mouse iadesi tahmini kaç güne gelir?

arvilya

Femtopat
Daha fazla  
Trendyol üzerinde mouse iadesi verdim tahmini kaç güne gelir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Trendyol üzerinde mouse iadesi verdim tahmini kaç güne gelir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün satıcıya vardığında iadeler kabul oluyor genel olarak. Para iadesi bankana bağlı 7-14 gün içinde geliyor.

İade satıcıya ulaşacak, satıcı onaylayacak veya reddedecek. Onay veya reddetme işlemi yapıldıktan sonra Trendyol 2-10 iş günü içerisinde yatırıyor parayı.

İade satıcıya ulaşacak, satıcı onaylayacak veya reddedecek. Onay veya reddetme işlemi yapıldıktan sonra Trendyol 2-10 iş günü içerisinde yatırıyor parayı.

Dostum benim kartım ininal herhangi bır sıkıntı yaşar mıyım çünkü bir kez Steam'den iade aldım kartıma para gelmedi 20TL.

Dostum benim kartım ininal herhangi bır sıkıntı yaşar mıyım çünkü bir kez Steam'den iade aldım kartıma para gelmedi 20TL.
Trendyol'da yaşayacağını sanmıyorum. Steamde'de yaşamaman gerekiyordu, ticket atmayı denemiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…