patatespüresi71 Picopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 37 20 Ağustos 2025 #1 Selamlar gamepad almak istiyorum Bu Gamepad alınır mı? Orijinal mi ve PC de çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.449 Çözümler 54 20 Ağustos 2025 #2 patatespüresi71 dedi: Selamlar gamepad almak istiyorum Bu Gamepad alınır mı? Orijinal mi ve PC de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yan sanayi kol. Ne derece iyidir bilemiyorum.
patatespüresi71 dedi: Selamlar gamepad almak istiyorum Bu Gamepad alınır mı? Orijinal mi ve PC de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yan sanayi kol. Ne derece iyidir bilemiyorum.
Gucugaca Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 patatespüresi71 dedi: Selamlar gamepad almak istiyorum Bu Gamepad alınır mı? Orijinal mi ve PC de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal değil ama PC'ye USB ile ya da Bluetooth ile takarsanız çalışır.
patatespüresi71 dedi: Selamlar gamepad almak istiyorum Bu Gamepad alınır mı? Orijinal mi ve PC de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal değil ama PC'ye USB ile ya da Bluetooth ile takarsanız çalışır.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 patatespüresi71 dedi: Selamlar gamepad almak istiyorum Bu Gamepad alınır mı? Orijinal mi ve PC de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bunlar zaten orijinal değil yani ne kadar sürede patlar belli olmaz.
patatespüresi71 dedi: Selamlar gamepad almak istiyorum Bu Gamepad alınır mı? Orijinal mi ve PC de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bunlar zaten orijinal değil yani ne kadar sürede patlar belli olmaz.
patatespüresi71 Picopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 37 20 Ağustos 2025 #5 Lyc dedi: Bunlar zaten orijinal değil yani ne kadar sürede patlar belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki Bu orjinalmidir ?
Lyc dedi: Bunlar zaten orijinal değil yani ne kadar sürede patlar belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki Bu orjinalmidir ?
Gucugaca Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #6 patatespüresi71 dedi: Peki Bu orijinal midir? Genişletmek için tıkla... Hayır değildir.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #7 patatespüresi71 dedi: Peki Bu orijinal midir? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara orijinal bulamazsınız.
patatespüresi71 dedi: Peki Bu orijinal midir? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara orijinal bulamazsınız.
DrÇiftçi Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #8 Orjinal tek bir tane kol almak için en azından bir 2k'yı gözden çıkartmak gerek. Attığınız kolların ne kadar sürede patlayacağı belli değil. Artı olarak eğer sadece pcde kullanacaksanız replika olmayan kablolu düzgün bir kol almanızı öneririm.
Orjinal tek bir tane kol almak için en azından bir 2k'yı gözden çıkartmak gerek. Attığınız kolların ne kadar sürede patlayacağı belli değil. Artı olarak eğer sadece pcde kullanacaksanız replika olmayan kablolu düzgün bir kol almanızı öneririm.