Trendyol üzerinden hangi Acer Nitro modeli alınmalı?

Abdullah7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A15-7535hs-RTX4050

Ozellik bakimindan karar 12700h fakat o kasanin kronigi veyahut daha kotu kalan bir ozelligi var mi bilmedigimiz ? Elimizde 1tb samsung m.2 ssd var ayrica. Depolama dert degil.

Ozellik bakimindan karar 12700H fakat o kasanin kronigi veyahut daha kotu kalan bir ozelligi var mi bilmedigimiz? Elimizde 1TB Samsung M.2 SSD var ayrica. Depolama dert degil.

Hayır Nitro 5 kasaların biraz ısınması ve tam fan gücünde yüksek ses dışında bir sorunu yok. Tam fan gücünde kullanmanıza gerek yok ve ısınma olursa da Turbo Boost kapatılarak çözülebilir olmazsa limit koyulur.

Bu cihaz daha dün 38kya satılıyordu 43bin veripte ısınan bir cihaz almak saçma olur 45e LOQ 15IRX9 veya Victus 16 almanı öneririm 2bin TL'den kısıp ordan burdan kısacağın cihaz almanı önermem.

İ5li LOQ 35ken buna 42 vermek akıl mantık işi değil, LOQa bir şarj adaptörü temin edince sorun falan kalmıyor en azından aynı fiyata daha serin bir cihaz almış oluyorsun

Intel olanda 2. SSD yuvası olduğu için bunu atıyorum, ryzenli olana da bakabilirsin 1 TB olan mutlaka; HP Victus Intel Core i5-14500HX 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1" 144Hz IPS DOS Gaming Laptop 9J276EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bende bir alt i5li modeli var genel olarak memnunum ancak bu ikisi arasında tercihim Victus olurdu sen yine de inceleyebilirsin ; https://www.hepsiburada.com/lenovo-...lenovo-b210-15-6-siyah-canta-pm-HBC0000718X21

Bu arada kredi kartı limitine göre bütçe belirlemiş olabilirsin, ben bunu içine TL yükleyerek kullanılabilir bakiyeyi arttırarak çözmüştüm. Aklında bulunsun yine de önce küçük miktarda dene olursa açığı öyle kapat her bankanın özelliği farklı çünkü.

LOQ ile islemci ve ekran farki var. Adaptoru Lenovo'dan ücretsiz sekilde temin edebiliyor muyuz ayrica? 4060 bir cihaz icin 12450HX bence kotu kalacaktir. Nitro isinma sorunlu degil, sogutabiliyor fakat fan sesi yuksek diye gordum. Ayrica Victus'larin ekranlari digerlerine nazaran kotu kalıyor. Nitro hakkinda isinma sorunludur almayin diye ilk defa sizde görüyorum.

Ayrica cihazi arkadasim icin bakiyorum. Is bankasi karti ile vade farksiz 12 taksit yapmasi gerekiyormus.

Uzun zamandir laptoplara bakmiyordum, onerilerini bekliyorum @neor

Son düzenleme:
İ5 12450hx ekran kartını rahat besliyor o yönden kafan rahat olsun.

Nitro serisi i7yi soğutamiyor 12650h olan bu kişi bu yüzden turboboostu kapatmıştı ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Victusların ekranıyla karşılaştırdım yan yanayken fark edebileceğin bir fark var sadece normal şekilde gözün alınacaktır. Sonuçta bu renk doğruluğu, kırmızı biraz pembeye dönmesi lüzumsuz emin ol ben de %100 sRGB diye LOQ aldım ama yan yana getirince bunu düşünmeye başladım.

O zaman 45k geçmeyecek ve maximum karta vade farksız en az 6 taksit verbilecek en iyi cihaz yukarıdaki victus diyebilir miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…