Trendyol üzerinden Teknosa tablet iade kabul eder mi?

imphoetus

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol üzerinden Teknosa'dan Samsung S10+ tablet satın aldım, ürün önceki gece elime sorunsuz geldi ve kurulumun yapıp çalıştırdım. Üründe herhangi bir kusur yok fakat 1-2 saatlik kullanımda oyun anlamında beni tatmin etmedi, EFootball'da çok kasıyordu. Wirld Rift'te FPS düşüyordu, PUBG'de keza aynı sorunlar. Bende 30 bin lira tablete boşuna vermiş olmamak için iade edip üzerine biraz daha koyup oyun performansı iyi bir telefon almayı düşünüyorum. Hem telefonu yenilemiş olurum hem daha iyi performans alırım. Dün gece ürünü fabrika ayarlarına sıfırlayıp, güzelce bezle silip zarar görmeyecek şekilde faturası vs. ile birlikte paketleyip kargoya bu sabah teslim ettim. Ürün sorunsuz iade edilir mi yoksa beni uğraştırırlar mı? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa sorun yaşadınız mı hiç? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu içeriği eksiksiz şekilde tekrar kullanıp, 14 gün içinde kolay iade talebi oluşturup iade edin. Satıcısı Teknosa olduğu için mecbur iade alırlar. Ben 3. şahıs satıcıdan aldığım ürünü bile uzun uğraş sonucu iade ettim. 14 gün koşulsuz şartsız internet iadesi var. Kesinlikle hakkını ara, ben ürünü hepsiburada.com dan almıştım. İnstagram ve linkedin üzerinden CEO lara kadar yazdım ve iade aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…