F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Merhaba, Trendyol'da garanti banka kartı kullanarak yaptığım alışverişi bugün bir iade ettim. Para bugün para hesabıma gelir mi?
Merhaba, Trendyol'da garanti banka kartı kullanarak yaptığım alışverişi bugün bir iade ettim. Para bugün para hesabıma gelir mi?
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 417 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #2 F4ST3R dedi: Merhaba, Trendyol'da garanti banka kartı kullanarak yaptığım alışverişi bugün bir iade ettim. Para bugün para hesabıma gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hafta içi gelir.
F4ST3R dedi: Merhaba, Trendyol'da garanti banka kartı kullanarak yaptığım alışverişi bugün bir iade ettim. Para bugün para hesabıma gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hafta içi gelir.
L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 F4ST3R dedi: Merhaba, Trendyol'da garanti banka kartı kullanarak yaptığım alışverişi bugün bir iade ettim. Para bugün para hesabıma gelir mi? Genişletmek için tıkla... Para 2 ile 3 gün içerisinde gelir.
F4ST3R dedi: Merhaba, Trendyol'da garanti banka kartı kullanarak yaptığım alışverişi bugün bir iade ettim. Para bugün para hesabıma gelir mi? Genişletmek için tıkla... Para 2 ile 3 gün içerisinde gelir.