doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #1 Merhaba, Trendyol veya Hepsiburada'da yaş sınırı var mı?
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2023 #2 Soru çok gizemli , ürün satın almak için mi ? Satmak için mi ?
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #3 Will Bettelheim dedi: Soru çok gizemli , ürün satın almak için mi ? Satmak için mi ? Genişletmek için tıkla... Satın almak için.
Will Bettelheim dedi: Soru çok gizemli , ürün satın almak için mi ? Satmak için mi ? Genişletmek için tıkla... Satın almak için.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #4 Technopat forum değil Technopat Google.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #5 15 yaş altı alım yapamıyor. 18 yaş altı satış yapamıyor. Tabii 12-13 yaşındaki çocuklar ailesinin hesabından alışveriş yapabiliyor
15 yaş altı alım yapamıyor. 18 yaş altı satış yapamıyor. Tabii 12-13 yaşındaki çocuklar ailesinin hesabından alışveriş yapabiliyor
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2023 #6 UcanMuz dedi: Technopat forum değil Technopat Google. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle olmaya başladı , Google'da bulunmayan soruların sorulması lazım aslında.
UcanMuz dedi: Technopat forum değil Technopat Google. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle olmaya başladı , Google'da bulunmayan soruların sorulması lazım aslında.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #7 Will Bettelheim dedi: Gerçekten öyle olmaya başladı, Google'da bulunmayan soruları sorulması lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Geçen gün bunu dediğim için ağır linç ve 3 gün ban yedim.
Will Bettelheim dedi: Gerçekten öyle olmaya başladı, Google'da bulunmayan soruları sorulması lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Geçen gün bunu dediğim için ağır linç ve 3 gün ban yedim.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #8 Will Bettelheim dedi: Gerçekten öyle olmaya başladı , Google'da bulunmayan soruları sorulması lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu bence de saçma ama bazen tek ve güvenilir olmayan kaynaklar da çıkabiliyor doğal olarak insanlar buraya da danışıyor ama bu saçma olmuş.
Will Bettelheim dedi: Gerçekten öyle olmaya başladı , Google'da bulunmayan soruları sorulması lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu bence de saçma ama bazen tek ve güvenilir olmayan kaynaklar da çıkabiliyor doğal olarak insanlar buraya da danışıyor ama bu saçma olmuş.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #9 Will Bettelheim dedi: Gerçekten öyle olmaya başladı, Google'da bulunmayan soruların sorulması lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu açmadan önce araştırma yaptım bulamadım bu konuyu açtım, direkt neden açayım ki?
Will Bettelheim dedi: Gerçekten öyle olmaya başladı, Google'da bulunmayan soruların sorulması lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu açmadan önce araştırma yaptım bulamadım bu konuyu açtım, direkt neden açayım ki?
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 26 Nisan 2023 #10 UcanMuz dedi: Geçen gün bunu dediğim için ağır linç ve 3 gün ban yedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi birkaç konuda daha gördüm gerçekten forumda herkesin dile getirmediği şeyleri söylüyorsunuz keşke sizin gibileri daha fazla olsa herkes bu foruma muhalif olan üyelere dislike atıyor.
UcanMuz dedi: Geçen gün bunu dediğim için ağır linç ve 3 gün ban yedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi birkaç konuda daha gördüm gerçekten forumda herkesin dile getirmediği şeyleri söylüyorsunuz keşke sizin gibileri daha fazla olsa herkes bu foruma muhalif olan üyelere dislike atıyor.