Trendyodan almış olduğum 2 adet VP yarım saatten beri elime ulaşmadı. Ürün satıcılarının biri 1 saatte diğeri hiçbir saat dilimi belirtmemiş teslimat ile alaklı (siparişi 23.48 de verdim).
Trendyol'da işler otomatik değil manuel gerçekleşiyor. Yani kodu satıcı elle göndermeli. Bu durumda satıcı ne zaman aktif olup size kodu gönderirse o zaman alırsınız. Bu 2 dakikada olabilir 2 günde.
ByNoGame de genelde pahalı oluyor ve para yüklerken bile ücret kesiyor. VALORANT VP Satın Al | İndirimli VP Fiyatları 2023 - FOXNGAME Buradan alın hocam. Ben hep buradan alıyorum genelde Hepsiburada ve Trendyol'dan ucuz oluyor ve direkt teslim ediliyor. Üstelik bonusta veriyor.
ByNoGame de genelde pahalı oluyor ve para yüklerken bile ücret kesiyor. VALORANT VP Satın Al | İndirimli VP Fiyatları 2023 - FOXNGAME Buradan alın hocam. Ben hep buradan alıyorum genelde Hepsiburada ve Trendyol'dan ucuz oluyor ve direkt teslim ediliyor. Üstelik bonusta veriyor.
Evet hocam. Site üzerinden direkt geliyor. Beklemezsiniz. Ödeme yaparken ücretsiz olanı seçin telefon numarası istiyor girebilirsiniz kayıt için istiyor ondan sonra kart bilgilerini istiyor.