Trendyol yanlış gelen yemek siparişinden dolayı sorun çıkar mı?

445376

Hectopat
Trendyol'dan Popoyes'ten yemek siparişi verdim 73 TL'lik ama bana gelen sipariş 3 tane tavuk burger kova patates ve ekstra sos ve 1lt içecek geldi ve bende şu an yiyorum
Acaba kurye gelip siparişi geri alıp müşteriye götürür mü diye tereddütteyim ama şu an sorumlu olan kişi ben değil kurye olmuş oluyor sanırsam. Çünkü bana da yanlış ürün geldi karşı tarafa da acaba bir sıkıntı çıkar mı kafam karışık. Yanlış yazdıysam ya da durumu tam açıklayamadıysam kusura bakmayın. Bu arada bana gelen menünün fiyatı 114 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin bir suçun yok karışıklık olmuş söyleyebilirdin ama faydası olmazdı çünkü birine ait olmadığı halde teslim edilen bir yemeği alıp başkasına teslim edemezler. Asıl gitmesi gereken yere yeni sipariş hazırlanır gönderilir.

Dostum orada en başta yemeden önce gerekli yerlere bildirecektin. Yediğin şeyi midenden çıkaracak değiller ama bence aradaki fiyat farkını öde.

Nasıl bir suçu yok? 73 tl'lik sipariş vermiş 114 tl'lik menüyü yemiş. Arayıp bildirecekti.

Getir ile benzer bir durumu yaşayıp bildirdiğimde sorun olmayacağını söylemişlerdi, üzerine benim siparişimi de göndermişlerdi. Sorduğumda kuryeye de sıkıntı çıkarmayacaklarını söylemişlerdi. Bildirmenizi tavsiye ederim kısacası.

Hocam zaten bu sipariş kime gitmesi gerekiyorsa ona da yeni bir sipariş hazırlanıp gönderilecek böyle karışıklıklar olabilir çok büyütülmesine gerek yok. Çoğu zaman çiğ, eksik bir ton sipariş gönderiyor bu firmalar onlara saysınlar bişey olmaz.

Yeni sipariş gider asıl yere ama bence aradaki fiyat farkı ödenmeli. "Firmalar ona saysınlar" gibi bir mantık nasıl olabilir?

Yeni sipariş gider asıl yere ama bence aradaki fiyat farkı ödenmeli. "Firmalar ona saysınlar" gibi bir mantık nasıl olabilir?
Valla hocam çoğu zaman dışarıdan söylüyorum sürekli bir şey ya eksik geliyor yada sipariş saatinden 1 saat sonra siparişi iptal etme gibi salak saçma şeyler yapıp duruyorlar açıkçası ben bunlara maruz kaldıktan sonra yanlış gelen siparişin farkını ödemem.

Bence de bildirilmesi gerekiyor ama TAB Gıda sorun çıkarmıyor böyle durumlarda, hatta bunu hata olarak görüp siparişinizi gönderiyorlar. Yani zaten para istemeyeceklerdi…

Belki benim mantığım yanlış ama bence ödenmeli. Ne de olsa hak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…