Dnzzctn Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 74 Bugün 12:25 #1 Sipariş notu kaydettim de şimdi silmek istiyorum. Kayıtlı notlar nereden siliniyor?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.540 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya Bugün 12:42 #2 Siparişi verdiysen silemezsin. Artı 0 Eksi
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 622 Çözümler 3 Bugün 12:59 #3 Dnzzctn dedi: Sipariş notu kaydettim de şimdi silmek istiyorum. Kayıtlı notlar nereden siliniyor? Genişletmek için tıkla... Yemek söylerken çıkar oradan silebilirsin. Artı 0 Eksi
Dnzzctn dedi: Sipariş notu kaydettim de şimdi silmek istiyorum. Kayıtlı notlar nereden siliniyor? Genişletmek için tıkla... Yemek söylerken çıkar oradan silebilirsin.
KS KS Dnzzctn Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 74 14 dakika önce #4 metehanaa dedi: Yemek söylerken çıkar oradan silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sipariş onay ekranında kayıtlı notları seçebiliyorum ama silme butonu yok Artı 0 Eksi
metehanaa dedi: Yemek söylerken çıkar oradan silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sipariş onay ekranında kayıtlı notları seçebiliyorum ama silme butonu yok